Alexandra

Moje ime je Alexandra in sem ustvarjalka boljšega počutja in kvalitetnejšega življenja.

Opravljam najlepše poslanstvo na svetu in sem globoko hvaležna, da mi je dano spreminjati in izboljševati svoje počutje in življenje ter nato pomagati pri teh čudovitih kreacijah še drugim. Moje delo sem jaz sama, takšna kakršna sem. Tako kot se jaz spreminjam in razvijam, tako se spreminjata in rasteta tudi način in kvaliteta mojega dela.

 Kdo sem, poslovno in osebno?

Aktivatorka preskokov v zavesti in soustvarjalka premikov v življenju ljudi. Iskalka velikopoteznih mislecev, veličastnih src in čistih duš na planetu Zemlja. Entuziastična in predana raziskovalka človeka in življenja. Trmasta in včasih neustavljiva levinja, ki si vse prevečkrat prizadeva za dovršenost in natančnost. Nasmejana zagovornica iskrenega in radostnega življenja. Ženska, ki čuti, da je življenje lepo, a se zaveda, da je lahko še lepše. Tukaj in zdaj.

V svojem življenju sem naredila veliko »napak« in še jih delam.

Vem, da se bom celo življenje učila, padala in vstajala ter postajala vsak dan boljši izraz sebe. Res pa je, da napak več ne jemljem, kot da sem naredila nekaj narobe, temveč pogledam na njih kot na priložnosti, da lahko še bolj razširim svojo perspektivo, odprem svoje srce in zjasnim namene.

Še vedno se učim spuščati kontrolo in vsak dan treniram dopuščanje in sprejemanje. Včasih mi ni ravno enostavno biti zavezana napredku, ker si posledično težko vzamem čas za počitek, a vsekakor si prizadevam uravnovesiti svoj jin in jang.

Ko pogledam nazaj, v svojo preteklost, sem pomirjena in če se mi morda aktivira še kakšen boleč spomin, ga »opazim«, sprejmem in upor se sam od sebe preobrazi in izgubi svojo moč. Jaz pa se počutim osvobojena in lažja ter še bolj radostna.

Včasih mi postane iz ljubega miru kar malo dolgčas… predvsem takrat, ko je čas za potrpežljivost, popolno zaupanje, predanost ter počitek. Trenutno sem napredovala do točke, ko si v takih trenutkih zastavljam optimalna vprašanja.

Vprašam se na primer, kaj vse lepega je še mogoče… igram se z mislimi in ustvarjam v svoji notranji kreativni delavnici nove vizije ter se včasih zelo zabavam, ko se poigravam z mislijo, da v absolutni resnici nimam pojma, kaj vse lepega je resnično še mogoče in kako bi bilo, če bi za trenutek videla skozi oči Boga… samo za trenutek, kajti njegovi veliki nalogi nisem kos 🙂

Niso mi blizu ljudje, ki »pohodijo sočloveka«, z namenom uresničevanja lastnih interesov. Ne maram »majhnih« ljudi, ki lažejo in se sprenevedajo, manipulirajo in izkoriščajo druge ter delujejo s prekritimi in nečistimi nameni. Krivice me še vedno spravljajo ob pamet, a vedno bolj dojemam vseprisotnost in resnični namen jina in janga.

Ozaveščam in vedno bolj razumem delovanje nasprotij ter spuščam upor neželenega z namenom, da v svojem svetu vidim vedno več novih, želenih zgodb, ki se uresničujejo z iskrenimi in čistimi nameni.

  • »Ko moj sosed kupi avto, ki si ga tudi jaz želim, se iskreno razveselim in se navdušeno zahvalim univerzumu, ker mi je poslal jasen znak, ki je parkiran na sosedovem parkirišču, da JE mogoče.
  • Ko mi klientka pošlje posnetek, kjer je lepo porjavela, simpatično skuštrana in ima nasmešek raztegnjen okoli glave in kjer se v ozadju sliši energični ples kristalno čistih valov, kjer se čudovita narava ziba v nežnem vetriču in na njeni levi strani bohoti Havajsko rastlinje in ko mi pokaže noro lepo hiško na rajski plaži, mi za trenutek zastane dih od vsega lepega in že začutim prijetno vznemirjenje, s pomočjo katerega mi Bog sporoča, da JE mogoče.
  • Ko mi Marie Forleo demonstrira čisti užitek pri svojem delu ter avtentičen in energičen izraz sebe, dobim potrditev, da JE mogoče.
  • In ko pogledam v iskrene, radostne oči dr. Wyne Dyer- ja ter me v trenutku preplavi globok mir, vem, da JE mogoče.« 

Tako vsak dan z lahkoto najdem v svoji okolici potrditve, da se moje najčistejše želje uresničujejo.

Nisem navezana na nobeno religijo, sem pa religiozna. Ne verjamem, da nas kateri koli Bog želi kaznovati in da želi, da trpimo… Verjamem pa v višjo univerzalno silo, ki jo imenujem Bog. Tudi če ne vidimo te inteligence ali je ne razumemo, to še ne pomeni, da ne obstaja ali da ne deluje na nas.  Moj Bog verjame vame in jaz verjamem v boljše ljudi, boljše počutje in boljše življenje.

Verjamem, da lahko še bolj pomagam ljudem. Da lahko po navdihu v njih aktiviram preskoke v zavesti in soustvarjam premike v življenju. Da lahko z iskreno vero v ljudi, s čisto namero in srčno aktivnostjo pomagam ljudem izboljšati življenje.

Neskončno uživam, ko v ljudeh odkrivam velikopotezne mislece, veličastna srca in čiste duše. Ko vidim veličino v njih in njihov vizionarski napredek. Z vsem srcem verjamem v ljudi in vem, da lahko na iskren in radosten način izkoristijo vse najboljše, kar jim ponuja polje neskončnih možnosti!

Ker je meni, entuziastični in predani raziskovalki življenja in človeka, resnično mar za vas, vas intuitivno in z jasno strategijo v ozadju vodim, učim, podpiram, usmerjam, verjamem v vas in vas spodbujam, da izkoristite najboljše, kar vam ponuja življenje in končno samostojno in osvobojeno zaživite življenje, v miru, sreči in harmoniji.

In ko vam odpadejo vse maske, ko se vaše telo sprosti, oči zažarijo in je nasmešek vaš spremljevalec, skačem od navdušenja in sem ponosa na vas. 

Vem, da sem lahko še boljša partnerka, še boljša mama, še boljša prijateljica, še boljša mentorica… še boljša jaz. In to tudi postajam, iz dneva v dan se bolj lahkotno »kalim in brusim« skozi lastne procese, izobraževanja in izpopolnjevanja.

Moj svetilnik na poti in globoka inspiracija sta moj najlepši mož in najboljša hčerkica na svetu ter prijazni in vsemogočni stvarnik vsega kar je. Lepota in glas narave, toplota in sij sončnih žarkov, svež in čist zrak ter neopisljiva prostranost energije, me polnijo in bogatijo ter opogumljajo na moji poti.

Uživam v druženju s svojo družino in z ljudmi, s katerimi smo na isti valovni dolžini, v pripravi kulinaričnih razvajanj in brezmesnih gurmanskih užitkih, kozarčku živega biološkega vina in ustvarjanju udobja in doma, kjer koli živimo ali bivamo.

Izpolnjena sem, ker mi je dano živeti življenje in izkušati radosti bivanja. S ponosom priznavam, da sem bogata ženska- dano mi je okušati in uživati z mojimi dragimi sopotniki v vseh brezmejnih lepotah, ki nam jih ponuja življenje na Zemlji. Vsekakor se je izplačalo priti na Zemljo.


Še nekaj utrinkov iz Alexandrine življenjske zgodbe…
Preberite več