Delajte z mano

»Drugim lahko dam samo tisto, kar imam sama- kajti česar nimam, ne morem deliti.«

(Alexandra Pi Bachel)

 

Kot mentorica vas spodbujam, da ustvarjate iz lastnih virov moči, z namenom izboljšanja počutja in dviga kvalitete življenja. Med drugim vam pomagam razviti spretnosti, s pomočjo katerih se naučite, kako si lahko pomagate sami. Postanete samostojni, odgovorni in se pogumno odločate zase. Preko boljšega poznavanja sebe lahko rešujete probleme na povsem drugih ravneh, kot so nastali. Ko spremenite svoje misli in čustva, se posledično spremeni vaš fizični svet.

Za napredek in dosežene cilje je potrebno med drugim vzpostaviti iskren, korekten in zaupljiv odnos, v varnem, podpirajočem in ustvarjalnem okolju. Jaz sem takšna kakršna sem in vi ste takšni kakršni ste. Ali lahko vzpostavimo tak odnos in uspešno sodelujemo?

 

Predlagam, da preverite ali nas vodijo skupne vrednote in prepričanja:

 1. Ne morem delati s črnogledimi lenobami, ki prenašajo odgovornost na druge in samo iščejo krivca za svoje slabo počutje in probleme v drugih.

  Vsekakor pa lahko delam z ljudmi, ki vedo nekje globoko v sebi, da JE mogoče, da se lahko boljše počutijo in živijo lepše življenje, ne glede na to, v kako težki situaciji se trenutno nahajajo. Kljub strahu pred neznanim in zavedanju, da se res ni enostavno ločiti od poznanega in varnega, so pripravljeni »tvegati« in pogumno prevzeti odgovornost zase in za svoje življenje.
 2. Ne morem delati z ljudmi, ki samo govorijo in nič ne naredijo ali pa mislijo, da že vse vedo in da »to pa res ni nič novega in posebnega«.

  Vsekakor pa lahko delam z ljudmi, ki so pripravljeni vaditi, vaditi in še enkrat vaditi, ker se zavedajo, da kdor vadi, po vsej verjetnosti napreduje. Pripravljeni so preseči svoje dosedanje razmišljanje, razširiti in prestaviti svoje meje in poglede ter sprejeti dejstvo, da če jim do sedaj ni uspelo, potem skoraj zagotovo res ne »vedo vsega«. Kajti, če bi res vedeli, kako narediti bolje, bi to že naredili. Veličastne stvari v življenju so najbolj enostavne in preproste.
 3. Ne morem delati z ljudmi, ki vidijo le sebe in lastne interese, lažejo in manipulirajo z drugimi, so potuhnjeni in se sprenevedajo.

  Vsekakor pa lahko delam z ljudmi, ki so iskreni in imajo čiste namene, so bistrega razuma in velikega srca. Pripravljeni pomagati in deliti svojo srečo in sebe z drugimi, ko najprej poskrbijo zase- kajti delite lahko samo tisto, kar imate. Ponavadi v smehu povem, da lahko deliš samo svoj dobiček… pa še resno mislim. Jasno je, da če niste srečni, ne morete deliti sreče.
 4. Ne morem delati z ljudmi, ki so neodločni, ne znajo vztrajati in se tega niti ne želijo naučiti. So nedosledni in bežijo… in ne želijo komunicirati.

  Vsekakor pa lahko delam z ljudmi, ki so se pripravljeni odločati v svojem imenu in zase, znajo vztrajati ali pa so se to pripravljeni naučiti. Se držijo dogovorov in so dosledni ter so se vedno pripravljeni pogovoriti pa naj bo še tako težko.
 5. Ne moram delati z ljudmi, ki bežijo od sprememb in so prepričani, da jim bo dobri, stari način razmišljanja in (ne)delovanja prinesel svežino in novosti.

  Vsekakor pa lahko delam z ljudmi, ki se zavedajo, da tako kot odpeljejo avto k avtomehaniku in mu dovolijo, da zamenja izpraznjen akumulator z novim ali razumejo, da je dež potreben, ker nahrani zemljo in ji tako omogoči rodovitnost, tako tudi človeka spremljajo v življenju povsem naravni cikli sprememb in da se jim ni moč resnično upreti. Kako lahko iz kosa govedine in kosti ter od mleka umazanega lonca pripravite svežo in okusno zelenjavno juho? Ga ni človeka, ki bi mu to uspelo… so pa ljudje, ki se soočajo s spremembami pa naj še tako boli in se zavedajo, da enostavno ni druge izbire, kot da »nekaj« spremenijo in posledično ustvarijo želeno.
   

  Navdušena sem, da lahko delam s čudovitimi ljudmi, s katerimi nas povezujejo enake vrednote.

  Z veseljem bom delala z vami, vas usmerjala, spodbujala, podpirala in vam pomagala, da uporabite svoje potenciale in lastno notranjo moč ter ustvarite lastno zgodbo o sreči in uspehu.

  Pripravljena sem na kreativno sodelovanje z vami in se že veselim vašega elektronskega sporočila ali prijave na uvodni brezplačni posvet. Pripravljena sem, da svoj »dobiček« vsega znanja, izkušenj, podpore, vere in vsega lepega, kar sem, delim z vami. Pričakujem VAS.

  Tukaj smo, da radostno živimo življenje. Jaz verjamem v boljše počutje in kvalitetnejše življenje in verjamem v ljudi. Pa vi?