Mila Aldo

milaDraga Alexandra,

hvala tebi za čudovito izkušnjo in da si nas varno popeljala v to edinstveno popotovanje.
Zelo sem hvaležna, ker je skupinska regresija res nekaj posebnega, veličastnega in močnega. Je intenziven proces zdravljenja misli in občutkov, je tehnika oziroma orodje, ki pomaga človeku do določenih samospoznanj, ki jih je pripravljen v določenem trenutku sprejeti in je izvrstna izkušnja za vsakega posameznika.

Skupinska regresija se mi zdi izjemno močna, sploh pa, če terapevt zna zbrati v skupino prave ljudi. Zelo sem hvaležna, da sem se udeležila skupinske regresije, pomagalo mi je narediti neke konkretne zaključke pri sebi in začeti znova. Dejansko vpliva na boljše počutje že takoj, ko se proces konča, hkrati ti pa potem vsakodnevno odpira nova videnja in dojemanja, da lahko deluješ boljše zase in za svet, v katerem živiš. Konkretno doživljanje, ki sem ga imela pri skupinski regresiji je bilo izjemno učinkovito, saj mi je pomagalo videti, kje sem se ustavila v preteklosti in kje sem se že dolgo vrtela v vrtincu bolečin in nemirov, katerih vzroka nisem poznala. V regresiji se mi je razjasnilo, kje sem se ustavila, med procesom sem s tvojim čudežnim vodenjem nevtralizirala to blokado ter jo uspešno opravila. Rezultati so izjemni, počutim se mnogo bolje, saj vem, kaj sem prej delala narobe in kaj me je zaustavljalo pri mojem poslovnem in osebnem napredku.
Vsakomur bi priporočila skupinsko regresijo pod tvojim vodstvom, saj znaš poskrbeti, da je proces varen, posamezniku prijazen in ga osvobodi na mnogih področjih. Všeč mi je, ker smo si zastavile namen, skozi terapijo smo prišle do dodatnih spoznanjih o samih sebi in zato lahko lahkotno uresničimo tisto, kar si želimo.
Sama sem imela sicer močan vpogled tudi v to, kako se delijo moje pozitivne in negativne lastnosti, a jih sedaj z lahkoto sprejemam in se ne obtožujem, ker jih imam. So del mene in tiste, ki jih lahko spremenim, se spremenijo, tiste, ki so pa moje korenine, pa puščam in si dovolim uživati v njih, ter jih tokrat, namesto obsojanja, izkoristiti v svojo prednost, s katero pomagam sebi in drugim. Vsekakor izjemna izkušnja tudi za to, da začnemo reagirati drugače, tako nase kot na zunanje dejavnike. Soočanje s težavami postane lažje, veš, da bo tudi bolečin in negativna situacija minila, dobiš pa tudi možnost, da sebe preizkusiš kot nevtralnega opazovalca, ki ti potem tudi v vsakdanjem življenju pride prav in ti olajša marsikatero življenjsko situacijo :).

To je vsekakor izkušnja, ki bi jo privoščila vsakomur, ki si želi izstopiti iz neskončnega cikla vloge žrtve, obtoževanj drugih, obtoževanj samega sebe in vsakomur, ki si želi zdravje, mir, ljubezen in ljubeče odnose polne vzajemnega spoštovanja in razumevanja.

29 letna  Mila Aldo iz Ljubljane

Komentarji so izklopljeni.