Delim z vami

Abraham - Hicks dnevni citati


Priporočilo: knjiga Iluzija prevare

02-naslovnica-iluzija-prevare-page-001»Izjemno sem uživala v branju navdihujoče knjige. Tudi vas lahko obogati in spodbudi na potovanju vase. Odstrani tančico iluzije in prebudi speče potenciale, da boste tudi VI živeli svojo resnico.«

S temi mislimi sem podprla navdihujočo knjigo, ko se je rojevala v fizično podobo.

Obožujem odlične knjige in v veliko veselje mi je, ker se naš prostor polni z izjemnimi, novodobnimi knjižnimi deli. Privoščim vam le najboljše, zato vam priporočam v branje živo knjigo, ki vas bo popeljala na nove nivoje razmišljanja o življenju in vas samih. Pustila vam bo pečat, če se ji boste le prepustili.

Iluzija prevare je nastala kot navdih mlade avtorice pri soočanju z različnimi življenjskimi preizkušnjami. Namen je okrepiti VREDNOTE in vero v spremembe na bolje. Vsak posameznik ima v sebi MOČ, da prispeva svoj osebni pečat. Skozi številne kratke zgodbe avtorica predstavi svoj pogled in izkušnje pri srečanju z različnimi IZZIVI. Univerzalni zakoni vedno delujejo in z upoštevanjem le-teh lahko ustvarimo NEBESA NA ZEMLJI. Bralca nagovarja naj izkoristi svoj potencial in postane najboljša verzija sebe. Vedno pa je potrebno poslušati svoje SRCE.

Več o knjigi pa je možno izvedeti na: iluzija-prevare.weebly.com ali facebook.com/Iluzijaprevare

Komentarji so izklopljeni.