Še nekaj utrinkov iz Alexandrine življenjske zgodbe

Skozi leta iskanj sebe, čarobnih palčk, strmih vzponov in krutih padcev, preživetja uspehov in neuspehov ter več milijonov takšnih in drugačnih miselnih procesov sem na čisto običajen dan končno dojela, spregledala in se zbudila. Iluzija se je v trenutku razblinila in začutila sem SEBE.

Spontano in brez truda sem se povezala s Stvarnikom vsega kar je in se odločila, da želim ZAŽIVETI ŽIVLJENJE.

Razlika med staro in novo Alexandro je le v tem, da sedaj, ko padem, se hitro poberem, bogatejša za nova spoznanja in lekcije ter pristneje povezana s seboj. Padci so vedno bolj mehki, nežni in redki. Včasih so celo zabavni.

Tako kot mnogi drugi, sem v preteklosti tudi jaz poskušala bežati od problemov. Včasih iskreno odkrito, mnogokrat subtilno prikrito, predvsem pa sem vso moč usmerila v (navidezni) beg od bolečine. Vse dokler nisem odkrila, da se ravno v največji bolečini skrivajo največji darovi zame in največje priložnosti za napredek.

Proces spoznavanja in spreminjanja

Od vekomaj sem se ukvarjala z zapletenimi miselnimi idejami, kdo sploh sem in kam grem, teptala do onemoglosti svoje jasnovidne sposobnosti in se požirala zaradi občutka krivde, ker sem »drugačna«. V »moji generaciji« so bile takšne misli, in Bog ne daj celo intuitivni občutki, dvojni tabu. Svojo duhovno pot sem začela, ko sem pri 17 letih našla knjigo Louise L. Hay in se prepustila njeni inspiraciji ter sledila procesu samo spoznavanja in samo spreminjanja.

Kontinuirano sem se izobraževala in pridobivala različne certifikate priznanih domačih in tujih učiteljev in mentorjev ter jih shranila v debelo spominsko mapo. Hvaležna sem vsem, ki so kakor koli prehodili del te izobraževalne poti z menoj. Hvaležna sem vsem klientom, s katerimi sem delala in se tudi od njih ogromno naučila. Vsakega od njih cenim, saj se zavedam, da brez njih morda danes ne bi bila tu, kjer sem in predvsem ne bi bila takšna, kot sem. Bogata in izpolnjena.

Čarobna palčka ne obstaja

Spoznavala sem teoretične prednosti in okušala praktične pomanjkljivosti različnih tehnik (hatmare merkave, hipnoze, hipnoterapije, regresije, coachinga, zavestnega ustvarjanja, tehnike čustvenega osvobajanja, Havajskega obreda očiščevanja, čiščenja prostorov…). Vse do dne, ko sem bila zmožna dojeti »kruto« resnico: čarobna palčka ne obstaja. Vsekakor pa obstajajo njeni približki 🙂

Kot eno izmed dragocenejših znanj, ki sem jih pridobila, bi rada omenila profesionalno izobraževanje hipnoterapije. To je čudovito oprijemljivo orodje, ki meni in klientu dopušča svobodo in ustvarjalnost. Pridobila sem ga pri nosilcu licence enega najboljših ameriških izobraževalnih programov Omni Hypnosis Training Center, po sistemu Gerald-a Kein- a in danes sem tudi članica ameriškega združenja hipnoterapevtov.

Prava pot

Hvaležna sem sebi, da sem uspela povezati vrednote, osebnostne lastnosti, znanja, veščine, sposobnosti in izkušnje v lastne storitve, s katerimi danes lahko učinkovito pomagam ljudem. Razvila sem metafizično in integralno svetovanje ter osebne in skupinske mentorske programe ter treninge za poslovneže.

Srečna sem, da sem današnji neizprosen poslovni svet dopolnila s sočutjem in pripravljenostjo pomagati sočloveku pri dvigu kvalitete življenja. Neopisljivo olajšanje in občutek lahkotnosti sta me zajela, ko sem sprejela najbolj noro odločitev današnjega časa in pred leti napisala odpoved. Občutek globoke izpolnjenosti ob vsem, kar dandanes počnem, mi potrjuje, da sem na pravi, na svoji poti.

Zaživite življenje, ki si ga zaslužite

Hvaležna sem vam za zaupanje in obljubim vam, da bom dala vse od sebe, kar je v moji moči, da vam pomagam izboljšati počutje in dvigniti kvaliteto življenja, da končno ZAŽIVITE življenje, ki si ga zaslužite. Vredni ste.

Držim pesti za vse nas.

Komentarji so izklopljeni.