Energija številke 1

Bela

Odpri se. Navzven. Odpri oči, ušesa, razširi srce, razpri roki… zadihaj. Razširi svojo energijo bivanja navzven. Kaj je v tebi? Kaj se skriva v tvoji notranjosti, kar se je pripravljeno razširiti?

Tvoj notranji prostor se je pripravljen odkriti. Razširiti. Si ga ti pripravljen- a prepoznati, sprejeti in razširiti?

Preprosto je govoriti: odpri se, odpri oči, razširi srce, razpri roki… Kako težko ti je to narediti, storiti, izvesti? Kje v telesu čutiš sedaj, ta trenutek, ko bereš te vrstice, občutek teže?

Ali jo lahko začutiš še močneje? Dovoliš intenzivnosti, da naraste do svojega vrha? Poskusi zdaj… naj raste znotraj tebe, naj se okrepi teža, pripelji jo zavestno vse do vrhunca. Dihaj.

Dosegel- a si vrhunec svojega občutka teže. Na vrhu si. Na samem vrhu si, zato se razglej, poglej okoli sebe, levo, desno, dol, gor. Kaj vidiš? Vonjaš? Občutiš? Zaznavaš? Okušaš?

Predvsem se ustavi pri svojih občutkih. Jih prepoznaš? So ti znani? Sprejmi jih, ne odrivaj jih stran, ne teptaj jih, ne skrivaj jih. Samo dovoli, da so, prisotni. Podari jim dovoljenje, da si najdejo svoj prostor. Sedaj si ga iščejo… iščejo si svoj prostor s tvojim blagoslovom. Energija lahkotno teče in se širi, vse do prostora, kjer se razsvetli in otopli. Tam je njihov dom, tam so doma.

Dihaj.

Dosegel si vrh, prepoznal in sprejel si občutke, jim podaril želeni prostor in sedaj občutiš v sebi izpolnjenost in mir. Veš, da se je vse postavilo na svoje mesto. Tudi ti, predvsem ti si dosegel vrhunec, katerega se zavedaš, čutiš in sprejemaš. Dihaj.

Dihaj, kajti sedaj se spuščaš še globlje… v dolino… še globlje in globlje… v resnici greš na drugo stran, iz ene strani, občutka teže, te nese na drugo stran, v občutek lahkotnosti. Dihaj… in vztrajaj… pojdi še naprej… še globlje in globlje… vse do točke, kjer enostavno veš in čutiš, da si prispel v občutek lahkotnosti.

Ali lahko sedaj, ta trenutek, preprosto sprejmeš občutek lahkotnosti v svoje življenje? Dovolj je samo, da si zaželiš »prepustiti se«.

Prepusti se zdaj… energija lahkotno teče in se krepi, vibracija energije se dviga, jasni in svetli… belina se vedno bolj širi, širi se navzven, se krepi, odpira, osvetljuje, topli in žari. Vse, na kar pomisliš, se spomniš, začutiš, prepoznaš ali pa tudi ne… kajti, resnica je, da vse dokler segaš ti, sega tudi tvoja energija beline. In ko te celo- ega objame, napolni, se lahkotno razširi navzven in napolni vsako celico tvojega telesa, vsak delček prostora vsega kar si in je. Si belina. Bodi belina.

Vdihuj svežo in čisto energijo beline. Samo vdihuj in se prepusti njenemu toku in vibraciji zdravljenja na vseh nivojih, v vseh smereh časa in prostora, v vsem kar si kadar koli bil ali bila in še vedno si. Si belina. Bodi belina.

Komentarji so izklopljeni.