Energija številke 2

Rumena

Stojiš pod svetlečo, živahno mavrico. Ali čutiš?

Ali čutiš, kako ti energija mavrice, nežno kakor puhlica pada na vrh glave, obraz, oči, nos, usta, po vratu navzdol, na ramena, roki, vse do prstov na rokah, po hrbtenjači navzdol, se nežno oprijema prsnega koša, trebuha, medenice, zadnjice, stegen, kolen, meč, goleni, narta, prstov na nogah?

Ali čutiš, kako sedaj skozi vsako poro tvojega telesa polzi v njegovo notranjost? Kako polni vsako celico tvojega fizičnega telesa čista energija mavrice? Napolni vse tvoje organe z energijo mavrice, ki prinaša resnico in čudeže v tvoje življenje. Preko tebe deluje na vse tvoje bližnje ter na ljudi, s katerimi prideš v stik na kakršen koli način.

Si prevodnik mavrice in mavrične energije. Začni se ozirati okoli sebe, opazuj, kako energija mavrice spreminja ljudi in življenja ljudi. Polni se z energijo mavrice na vsakem koraku, na način, da aktiviraš energijo že samo s tem, ko pomisliš ali se namensko spomniš nanjo.

S tem sprejemaš v svoje življenje resnico. Na enostaven in povsem naraven način. Vsak trenutek bolj radostno, več in lahkotneje sprejemaš resnico. Zaradi te resnice si prišel-a na ta svet. Zaradi te resnice si danes tukaj, kjer si in takšen- a, kakršen- a si. Zadaj se odvija božanski načrt zate. Nič ti ni potrebno narediti, spremeniti ali ustvariti, kajti neodvisno od tvojih »dejanj« se scenarij stvarnika vsega kar je, odvija v tvoje najvišje dobro. Osrednji namen tvoje življenja tukaj in zdaj je, da deliš energijo mavrice in s tem resnico z drugimi ljudmi. Da jim z ljubeznijo pomagaš ustvarjati lastne čudeže.

Kajti… ljudje, tvoji ljudje ti bodo, hočeš- nočeš, sledili. Sledijo jasnemu zgledu in ti si voditelj, ki jih potegne naprej. Torej, danes se vprašaj: kakšen zgled želim biti sočloveku?
Ozri se okoli sebe in sam preveri, kako te ljudje posnemajo, kako te opazujejo, kako te upoštevajo. Ozri se okoli sebe in preveri, koliko upora ustvarjaš? Koliko nasprotij rojevaš povsem spontano?

Kakšen zgled si ljudem? Sprejmi resnico.

Več imaš sedaj nasprotij in upora v svoji fizični realnosti, večji in močnejši naboj potenciala nosiš s seboj. Vprašaj se, kaj bi želel početi s tem potencialom?

Boš še naprej ignoriral- a svoje resnico? Se upiral- a svojemu vodstvu?

Kar koli povzročiš sebi, povzročiš drugemu. Kar koli povzročiš drugemu, povzročiš sebi.

Torej, nagradno vprašanje zate: kateremu namenu želiš sledi od tega trenutka naprej? Tvoje zavedanje je večje. Ali lahko pokažeš in podeliš resnico z drugimi ljudmi?

Nedolžen- a si. Uglasi se z resnico in jo začni deliti z drugimi ljudmi. Kajti, le tako, na tak način pomagaš najprej sebi in posledično so- ustvarjaš najlepše čudeže v življenju samemu.

Ne čakaš na jutri, na boljše vreme, na prijaznejše družbene razmere, na… temveč ZDAJ odpreš celega sebe (celo sebe) sebi. Bodi mavrica. Si mavrica.

Komentarji so izklopljeni.