Energija številke 3

Roza

Kdo si, ROZA?

Nežna in silna moč lijeta iz tebe.

Stekata se kot deroča reka v še močnejšo deročo strugo, ki dere in ruši vse pred seboj in za seboj pušča sam kaos. Razdejanje.

Ali si kdaj pomislil-a, da bi umiril- a to silno energijo? Kajti, tako silne energije ne zmore sprejeti nobeno živo bitje. Vibracija je premočna in nima obstanka.

Si predstavljaš vodnjak, iz katerega izvira sicer čista in sveža voda, a je izvir tako močan, tako intenziven, da je nemogoče ujeti več kot kapljico vode? Si predstavljaš, koliko energije porabiš, ko se trudiš in napenjaš vse sile, da ujameš tisto majhno kapljico?

Sedaj veš, zakaj si iz dneva v dan bolj utrujen- a. Ali je čas primeren in ti zrel ali zrela, da se za hip ustaviš in se odločiš ZA življenje?

Kako lahko ustaviš razdejanje? Sedaj, ta trenutek vdihni energijo roza barve. Poveži se s to energijo na vseh nivojih, v vseh smereh časa in prostora. Vdihni nežnost, milost, ravnovesje. Vdihni še enkrat. In še enkrat. In še enkrat…

Naj te nežno, kakor milni mehurček, zaobjame roza energija.

In ti samo opazuj, kako se iz tvoje notranjosti rojeva in te polni, se širi navzven in krči nazaj v notranjost energija nežnosti, milosti in ravnovesja.

Si sedaj dovolj zrel ali zrela, da sprejmeš svojo veličino? Usedi se na sam izvir vodnjaka energije same, udobno se namesti in z namenom usmeri svoje misli in energijo v energijo roza barve. Opazuj, kako se počasi izpod tvojih pokrčenih nog in zadnjice začnejo zlivati uravnotežene energije nežnosti, milosti in ravnovesja. Opazuj, kako se sami do sebe ustvarjajo toki energije in te polnijo, izpolnjujejo in bogatijo. Opazuj, kako se zlivajo po tebi in skozi tebe ven, vse do ljudi, ki z odprtimi rokami sprejemajo energijo nežnosti, milosti in ravnovesja. Opazuj, kako se oblivajo in zalivajo s temi čudovitimi energijami. Prepusti se še bolj samemu navdihu in samo opazuj.

Opazuj, kako z svojega središča spreminjaš sebe, svoje življenje in to prenašaš naprej, navzven, med ljudi. Tiho, a zavestno opazuj, v polni prisotnosti roza energije, kako tvoj zaklad bogati tebe in druge.

Ko si povezan- a s seboj, odet-a v energijo nežnosti, milosti in ravnovesja, si ti TI.

Ti, ki si končno upaš, si dovoliš in preprosto SI božansko in čisto bitje, ki učinkovito deluje zase in za vse druge ljudi, samo s te, da si kar si. Živeči zaklad, ki je odkrit in nikoli ne usahne, saj ga poraja in ustvarja sama energija roza barve. Odeni se v milni mehurček roza barve in preprosto kot mojster ali mojstrica, blagoslavljaj in deli nežnost, milost in ravnovesje.

Si nežnost, milost in ravnovesje.

Komentarji so izklopljeni.