Energija številke 4

Zelena

Si na razpotju. Prehodil- a si dolgo pot, utrujen- a si in morda imaš že »res dovolj vsega«. Komaj se nekaj postavi, uredi, zacveti, že ti »nekdo ali nekaj« uniči tvoje sanje. Ni ti jasno, kako se uspeš, vedno znova, dvigniti? Močneje zadeneš ob dno, bolj se odbiješ v višave. Močneje te zabijejo pereči problemi, hitreje se pobereš in greš naprej.

Kako blizu tem resnicam si ti?

Kako blizu si želji, da bi kar poletel- a nad svojimi problemi, strahovi, skrbmi in težavami? Kako blizu si želji, da bi preletel- a svoje omejitve, ovire in prepričanja?

Čas je, da se ustaviš.

Počiješ.

Da pa bo tokrat resnično presečna točka zavibrirala na tvoji življenjski premici, popij energijo zelene barve. Odeni se vanjo. Namaži se z njo. Vsaka celica tvojega telesa jo naj vsrka. Naj te napolni. Naj te napolni energija varnosti, svobode in miru. Naj energija napolni vsako celico tvojega telesa, na vseh nivojih, v vseh smereh časa in prostora. Kako je lahko še boljše kot to?

Ko si na razpotju, se spomni moči energije zelene barve. Prikliči jo v mislih in se ji z zaupanjem prepusti.

Energija zelene barve bo naredila vse, kar je potrebno, da prečisti in preobrazi tiste omejujoče dele tebe, ki te še ovirajo, da ne zacvetiš na novo v varnosti, svobodi in miru. Na tebi je le, da se pred razpotjem povežeš z omenjeno energijo.

In takrat te bo odneslo nad težave, probleme, strahove, prepričanja in omejitve. Iz perspektive in občutka odpuščanja boš videl- a povsem drugo sliko.

Ja, prav si prebral- a.

Videl- a boš celostno sliko in odločitev, katera pot je zate prava, optimalna ali najprimernejša, se bo prikazala sama od sebe. Brez truda, povsem lahkotno in jasno.

Izkoristi prevlado energije zelene barve in si oglej prostor »pod« sabo iz drugih vidikov ter dovoli, da se zgodi najboljše zate. Postajaš bolj srečen- a in ustvarjalen- a. Zaupaš in sprejemaš energijo varnosti, svobode in miru.

Medtem ko odpuščaš sebi, odpuščaš drugim in ko odpuščaš drugim, odpuščaš sebi. Kaj vse je še mogoče?

Z zaupanjem se podajaš v novo in napreduješ na poti k varnosti, svobodi in miru, napreduješ k sebi.

Kadarkoli se torej znajdeš na razpotju, želiš poleteti nad vse omejitve, težave in probleme, preprosto se ovij v energijo zelene in opazuj, kako se slika spreminja, dopolnjuje in sestavlja celostno.

Sprejmi sladko olajšanje, ki ti ga prinaša energija zelene barve.

Komentarji so izklopljeni.