Energija številke 5

Vijolična

Dvigni roki, odpri dlani in začni zdraviti.

Z vibracijo energije vijolične barve se vse dogaja bistveno hitreje. Zate in za druge ljudi, ki ti prihajajo na pot.

Predstavljaj si, da tvoje zlate dlani sijejo in vijolični žarki nežno, a s preobraževalno močjo zdravijo tebe, tvoje bližnje, ljudi, ki te prosijo za pomoč, situacije, dogodke, prostore, rastline, živali, naravo…

Danes si dobil- a božanski pospešek. Ali ga čutiš?

Odzvanja v tebi glas, ki te nagovarja, da v mislih ali fizično dvigneš svoje dlani in z iskrenim namenom pošlješ žarek zdravljenja sebi, drugim, situacijam ter vsem ostalim?

Posveti posebno pozornost svojim dlanem, poskrbi, da bodo čiste in negovane. Večkrat dnevno jih umij s čisto, svežo vodo in si v mislih predstavljaj, da voda spira vse nizke energije, toksine in strupe, ki so se naselili v tebi. Proces je enostaven, povsem naraven in izredno močan. Izkoristi naravno danost in samo dovoli si njegovo lahkotnost očiščevanja. Kajti šele ko so tvoje dlani očiščene, lahko božanska energija nemoteno teče skoznje.

Prav tako dvigni svoje zavedanje, česa vse se tvoje dlani dotaknejo skozi dan. Vsak tvoj dotik pusti na drugi strani pečat in hkrati sprejme del energije »druge strani«. Ozavesti, kakšne so te energije, ki jih dnevno sprejmeš preko svojih dlani. Razmisli, ali je smiselno jasno ozavestiti in morda celo spremeniti »pečatenje«, ki ga spontano opravljaš, medtem ko se spontano dotikaš vsega in vsakogar.

Ko se rokuješ z nekom, ob katerem čutiš neprijetno energijo in občutke, si enostavno čim prej umij roki. Bolj bodo tvoje dlani čiste, več čiste energije boš oddajal-a.

Čas je, da ta proces očiščevanja preide v tvojo novo in koristno navado.

Zdaj že veš, da si s svojimi dlanmi povezan-a s kozmično energijo. Za manifestacijo zdravljenja pa je potrebno uravnovesiti kozmično in zemeljsko energijo. Zatorej poskrbi še za svoja stopala, očisti jih, redno jih neguj in naredi vse, da bo tvoja koža gladka in dišeča. Stopala so izredno pomemben del človeškega telesa, kateremu pa običajno ljudje posvečajo vse premalo pozornosti. Skozi čista in negovana stopala lahko vstopajo energije čiste zavesti zemlje in te prizemljujejo. Poskrbijo, da se tvoja kreativna energija v svojem ritmu spremeni v materijo.

Ko se združeni energiji neba in zemlje srečata v srcu, ko se mental in emocije uskladijo, ko se energija prosto pretaka skozi vsako celico telesa, se rodi želena manifestacija oziroma se aktivira zdravljenje na vseh nivojih. Zapomni si, čisto pretočno telo, brez energetskih blokad je dom zdravja. Ustvarja prostor, ki omogoča samo- zdravljenje. Kajti, VEDNO se vsak človek lahko ozdravi le sam. TI pa si poklican za to, da mu pomagaš očistiti in preobraziti energetske blokade, uravnovesiti energije in s tem sočloveku pomagaš aktivirati naraven proces samo- zdravljenja.

Vedi, vsak nosi odgovornost za svoje ne- zdravje ali zdravje SAM. tvoja naloga je, da sočloveku pomagaš sprejeti lastno odgovornost za svoje zdravje.

Tvoja naloga se zdi morda na prvi pogled prevelika. Ne ustraši se, temveč se spomni, da vsak nosi svojo odgovornost zase. Vedi, da ZMOREŠ. Vedi, da si podprt z božansko energijo v tem procesu.

Komentarji so izklopljeni.