Energija številke 6

Modra

Vrni se v svetišče sebe in se spomni…

Spomni se, kdo si, zakaj si tukaj in kaj je tvoja življenjska misija.

Zdi se, da te neka nevidna, neustavljiva sila sili in usmerja v povsem nepoznane smeri in poti. En del tebe želi nekaj, drugi del pa ti nežno, a vedno pogosteje šepeta in te nagovarja, da izbereš drugo pot. Kaj se še mora zgoditi, da boš končno SLIŠAL- SLIŠALA?

Hrepeniš po globoki povezanosti s seboj, po miru znotraj sebe. Hrepeniš po radosti in izpolnjenosti, vseh teh globokih občutkih, ki jih zopet želiš občutiti znotraj sebe. Hrepeniš po izvornem čutenju sebe. Hrepeniš po povratku domov.

Vedno tišje in z manjšo močjo se oglaša ego in njegovi vzorci. Na trenutek se ti zdi, kot da se izgublja, izginja… postaja že zelo medel in majhen. Res je! Še malo, čisto malo in tvoje srčno hrepenenje bo uresničeno. Še malo, čisto malo in končno boš slišal- slišala. Še malo, čisto malo in končno boš doma.

Blagoslavljaj vmesne postaje, blagoslavljaj križišča in dele poti ter pot samo, po kateri hodiš. Blagoslavljaj nasprotja, kajti ravno nasprotja ti pomagajo jasneje videti širšo sliko želenega. Svetloba brez teme ne bi obstajala, prav tako ne bi bilo ljubezni brez strahu ali vročega brez mrzlega. Vsak vidik nasprotja predstavlja eno in isto medaljo, le da en kaže eno stran in drug drugo stran medalje in oba sta neločljivo povezana v celoto. Pomisli: ali bi obstajala medalja brez ene strani?

Zatorej poglej na vse v svojem življenju iz tega vidika celovitosti, prenehaj posvečati pozornost egovi zaposlitvi, kjer vztrajno ocenjuje kaj je prav in kaj narobe ter kaj je dobro in slabo. Kajti s tem ustvarjaš sveti prostor, ki je predpogoj za čutenje. Ko razum utihne, se aktivira prostor in odpirajo se nove energije, ki povečujejo tvoje srce, tvoje občutenje najde pot za realizacijo in manifestira se globoka povezava s seboj.

Energija modre barve te bo ovila v mir in spokojnost, kjer boš lahko zaznaval čutenje iz povsem novih izhodišč in neslutenih razsežnosti. Oskrbuje te z zaupanjem, resnico in radostjo. Na sami poti k in v sebe preobraža vse, kar ti stoji na poti. Odpira tok ustvarjalnosti in kreiranje iz sebe, z ljubeznijo in te krepi ter izpolnjuje. Spoznanja skozi lastno izkušanje te bogatijo in širijo tvoje zavedanje.

Tvoja pot k sebi, v sam center sebe, bo lahkotnejša in mirnejša, v kolikor se boš prepustil- a z zaupanjem in iskrenim namenom ustvarjalnemu toku. Z odprtim umom in srcem se prepusti ustvarjalni energiji, ki se želi izraziti skozi tebe.

Spomni se, da ustvarjalnost v resnici pomeni ravno odpiranje uma in srca. Združi svoje bisere uma in občutke v srcu in nastala bo edinstvena kreacija, ki se že dolgo želi izraziti preko tebe. Z zaupanjem se predaj tej neustavljivi sili in preko umetnosti, lepote, gibanja, zdravljenja, kuhanja in podobno, ustvari edinstveno stvaritev svojega srca. Ob tem boš spoznaval-a sam-a sebe in se povezoval- a s seboj na najglobljih nivojih.

Z delovanjem na tej dimenziji se boš naenkrat spomnil- a, kdo si zakaj si tukaj in kaj je tvoja življenjska misija. Ne verjemi slepo, temveč PREVERI. Največja zabloda ega je, da veš in NIČ ne storiš, kajti ko je manifestacija vidna v materiji, si opravil- a svojo nalogo spominjanja. Spomni se.

Komentarji so izklopljeni.