Energija številke 7

Oranžna

Tvoja življenjska misija je, da si vesel-a in globoko izpolnjen- a ter da prinašaš resnico. Da v polnosti živiš življenje in blagoslavljaš vse in vsakogar. Si pripravljen-a?

Nič ni močnejše od tvoje zavestne volje, ki te lahko vodi k sebi po poti ljubezni ali poti strahov. Čas je, da se ustaviš, zajameš zrak in se odločiš.

Katero pot izbiraš zdaj, v tem trenutku, za svoje življenje?

Ne moraš se ne odločiti, ne izbrati. Kajti, v kolikor ne izbereš sam- a, bo kolektivna zavest izbrala zate.

Kaj lahko danes narediš, da se pristno predaš energiji veselja? Kako si lahko ta trenutek globlje izpolnjen-a? Na kakšne načine lahko podeliš resnico z drugimi? Koliko svetlobe lahko zdaj, ta trenutek pošlješ v temo? Koga ali kaj vse lahko blagosloviš?

Kaj vse lahko ta trenutek opustiš, da zaživiš življenje?

Si pripravljen- a? STORI TO!

In zgodil se bo čudež… Potegnil te bo iz nemogoče situacije, zapletenega dogodka, nezdravega odnosa ali trpljenja. Bolj boš živel svojo življenjsko misijo, bolj boš posredno vplival na čudežne ozdravitve ali rešitve. Bolj boš živel svojo življenjsko misijo, večji posrednik božanske energije boš.

Tvoja dolžnost je dejanje kvalitetnega življenja, tu, zdaj, danes, vsak trenutek, vse do zemeljskega slovesa. Skozi tebe se drugih dotika živa božanska energija in na ta način jim pomagaš uresničiti lastno življenjsko vizijo posameznika.

Ko te drugi gledajo, opazujejo, srkajo vase spoznanja, ki se jim utirajo ob »pogledu« nate in na tvoje življenje ter nezavedno krepijo upanje, pogum in ljubezen, ki leži v njih. Spontano jim pomagaš zbezati na površje vse dobro, ki je skrito v njih, medtem ko se ti sam- a osredotočaš na pozitivne vidike sebe.

Kako lahko vsak trenutek svojega življenja čim bolj izkoristiš, da z opravljanjem življenjske misije pomagaš sebi in drugim osmisliti življenje samo?

V svojem srcu odpri vrata sočutja in pomagaj sočloveku.

V svojem srcu odpri vrata veselju in pomagaj sočloveku.

V svojem srcu odpri vrata resnici in pomagaj sočloveku.

Občuti mir in globoko izpolnjenost v svojem srcu, ne glede na to, v katerem ali kako zahtevnem položaju se trenutno nahajaš. Vedno imaš možnost izbire.

Kaj boš izbral- a?

Si drzneš izbrati veselje? Si drzneš sprejeti veselje? Si morda drzneš uživati v veselju?

Pripravljen si. Pripravljena si.

Komentarji so izklopljeni.