Energija številke 8

Zlata

Prišel je TA čarobni trenutek, trenutek, ko se je spontano, brez vmešavanja ustvaril prostor. Sveti prostor v zemeljskem prostoru. Krogla v krogli. Duša v človeku. Človek v duši.

Nikoli si nisi predstavljal ali predstavljala, da je brezmejnost tako varna, topla, izpolnjena in vseobsegajoča. Nikoli si nisi predstavljal ali predstavljala, da ti lahko brezmejnost prinese toliko izpolnjenosti. Včasih je bilo to zate nepojmljivo. Danes veš, da je to edino sprejemljivo. Zate. Ti si pionir ali pionirka v ustvarjenju svetega prostora ljudi… za ljudi… za vse čudovite duše, katerih namen je, da izkusijo brezmejnost v tem življenju, v tej inkarnaciji.

Tvoja naloga je brezmejna. Kot so brezmejni tvoji potenciali. Potreba po merljivosti uspešno zaključenih nalog ali rešenih primerov ljudi, ki te prosijo za pomoč, izginja… Meje se brišejo… pravila se brišejo… prostor se širi… zdi se, da se tvoje naloge raztezajo v neskončnost. Zdi se, kot da je v drobcu sekunde vse sedlo na svoje PRAVO MESTO. Kot da so se vsi delčki delov vrnili v prvotno obliko, na prvotno mesto. Domov.

Tvoja duša te je prebudila kot človeka z brezmejno nalogo, z brezmejnim namenom… Ali čutiš potrebo, da pogledaš, občutiš zlato, sijočo, vrtečo se kroglo v svojih rokah?

Poglej… občuti… zaznaj… prepoznaj zlato, sijočo, nenehno se vrtečo kroglo v svojih dlaneh. Občuti, kako živa energija te krogle vibrira, kako se poveže: kako se povežeta + in – in se v eni sami točki zlepita, združita, zlijeta v celoto… občuti, kako ta energija, ta združena energija zavibrira na povsem »drugačni« frekvenci. Frekvenci zlate svetlobe… frekvenci ljubezni… ki jo zmore ujeti le visoko razvita duša, kot si ti.

Želiš vedeti kaj je tvoj naslednji konkreten korak. Zapri oči. Poveži se s seboj. Začuti sebe, svojo bit. Izklopi vse zunanje kanale zaznavanja in vklopi le notranji kanal, ki te enostavno poveže s seboj. V trenutku! Takoj! Povsem enostavno in spontano! Zgodi se samo KLIK. Kot da bi premaknil ali premaknila stikalo za luč- in zlata svetloba v delčku sekunde napolni tebe, tvoj prostor, brezmejni prostor… in vsako prgišče zlate svetlobe začne spontano ustvarjati nove oblike, nove frekvence, nove priložnosti. Ničesar drugega ti ni potrebno storiti, narediti, vedeti ali ustvariti. Samo poveži se s seboj, vklopi notranji kanal in začuti, kako se zlata kroglica v tvojih rokah začne širiti navzven, kako te objema in se veča, veča… širi navzven… v brezmejnost. Občuti hvaležnost prebujenih duš, katere zavibrirajo na tej novi frekvenci, občuti brezmejno hvaležnost prebujenja, ki ga spontano doživijo ob stiku dveh frekvenc… občuti globoko, neopisljivo izpolnjenost, vrhunec vseh vrhuncev, neopisljivo nirvano združitve teh dveh frekvenc v frekvenci brezmejne ljubezni.

Razumeš, da ne gre za zdravljenje. Da ne gre za učenje. Da ne gre za nič drugega kot le preprosto in povsem spontano združitev dveh frekvenc v eno samo frekvenco ljubezni. Razumeš, da v sebi in drugih aktiviraš povsem novo frekvenco, frekvenco ljubezni. Tvoja velika naloga je izpolnjena. Zdaj. Tako preprosto je to, ko razširiš svoj prostor navzven v brezmejnost… ljubezni. Zaključeno je.

Komentarji so izklopljeni.