Energija številke 9

Srebrna

Ko vstopiš v prostor, se energija spremeni. Ko stopiš v bližino ljudi, njihova energija poskoči in drugače zavibrira. Ko se česar koli dotakneš, se spremeni. Deluješ nekoliko hladno, a to je le na prvi pogled človeka. Kajti z namenom se širi meglica srebrne energije na druge ljudi, predmete, stvari, projekte, prostore, situacije itd., ki se jih dotakneš na kakršen koli način. Z namenom deluje HLADNO, kajti v resnici, v ozadju se dogaja sprememba, velika sprememba v vibraciji energije vseh »dotaknjenih«. Ti si »dotaknjevalec ali dotaknjevalka«.

Okoli tebe se ustvarja energija spremembe, ki se dotakne vsega in vsakogar, ki bi jo lahko opisala kot skrivnostno, čarobno meglico. Srebrna meglica napolni vsak kotiček v globini in se popolno gradi in nadgrajuje ter sestavlja puhasto in vseskozi povezano energijo, ki si dela povsem svojevrstno pot in se na površju manifestira kot POK.

V trenutku človek spregleda, situacija dobi nov pogled, zdi se kot da vse dobi novo obliko z vsakim pokom.

Morda se že zavedaš, da česar koli se dotakneš, se preprosto in v trenutku spremeni. Praznina se napolni s srebrno energijo, prečisti in osveži vsako celico ter se pripravi na novo energijo. Nežno… a hkrati mogočno.

Morda ti pravijo ali te povezujejo z LEDENIM KRALJEM ALI LEDENO KRALJICO in se ti ob tem ne počutiš ravno najbolje. Sedaj je čas, da se to spremeni, da spremeniš verjetje v povezavi s hladnostjo in da se zopet spomniš, kakšno preobraževalno moč nosiš v sebi, da drugim pomagaš spregledati. Vsak tvoj dotik zdrzne oziroma prebudi vsakogar in vse… na svojem nivoju. Ni tvoja naloga ocenjevati, koliko se je kdo prebudil ali odprl. Prepusti to nalogo ocenjevalca njim samim in se posveti svoji veliki nalogi. Nosiš seme preobražanja vsega in vsakogar, ustvarjaš neslutene premike v spremembo, ki ne pozna oziroma sploh ne sprejme nobenega nadzora. Samo teče… samo teče… z vsakim tvojim dotikom se aktivira naslednje dejanje, naslednja sprememba.

Čas je, da se začneš zavedati svoje preobraževalne moči, s katero sebe in druge prebujaš. Čas je, da se začneš zavedati svojega namena ustvarjanja spontanih sprememb. Če se na trenutke zdi, da ne moraš nadzirati svoje preobraževalne moči ali je zate ali za druge premočno, se samo osredotoči na enakomerno oddajanje srebrne energije preobražanja iz sebe. TI imaš moč nadzirati tok energije.

Kajti ti sam ali sama jo lahko blokiraš, ko prekinjaš procese preobrazbe, ko se ustrašiš preobraževalne moči, ko nisi povezan ali povezana s seboj… in če energijo lahko ustaviš, zablokiraš, potem jo imaš moč tudi odkleniti. Včasih pozabljaš na to. Včasih te ovira pomanjkanje samozavesti oziroma samovrednosti. Včasih dvomiš v svojo veličino. Včasih dvomiš v sebe. Zakaj že?

Takrat izberi instrumentalno glasbo… naj te vodi tvoja duša… natakni si slušalke, zapri oči, sprosti telo in se PREPRUSTI. Prepusti se glasbi… energiji zvoka… čisti vibraciji univerzuma. Prepusti se energiji srebrne barve. Prepusti se svoji naravni moči. Prepusti se glasbi, ki jo je izbrala tvoja duša. Kajti tvoja duša VE. Tvoja duša pozna tvoj dušni načrt, vidi v zakulisje. Pusti, dovoli, da se te dotakne duša. Kajti šele ko se bo dotaknila tvoja duša tebe, ko boš doživel ali doživela to mistično izkušnjo, jo boš znal ali znala aktivirati samo s svojo pojavo, energijo in dotikom pri drugih ljudeh, stvareh, situacijah…

Komentarji so izklopljeni.