Navdihujoča darila za vas

Navdihujoča knjiga: Jaz vidim sebe v tebi

Želim si, da bi odkrili svoje potenciale, ŽIVELI sebe in IZRAŽALI svojo resnico. Tako boste tudi vi vsak dan celostni in izpolnjeni. Upoštevali boste svoj notranji in nezmotljivi kompas. Vsak dan boste zavedni in čuteči izraz sebe.

naslovnica-page

Naj vam bo pričujoča knjiga v spodbudo in potrditev, da je resnično VSE mogoče. Če se le odločite za to izbiro in spoznate, da ste in živite tisto, kar ustvarjate v svojih notranjih delavnicah. Ni problema brez rešitve in ni odločitve brez izbire. VI imate svobodno voljo izbire. Uporabite jo.

Narava nam kaže, da je v stalnem iskanju ravnovesja. Tema ustvarja svetlobo in svetloba ustvarja temo. V resnici sta svetloba in tema ENO. Ena brez druge ne obstajata.

Osebne zgodbe, zbrane v pričujoči knjigi, vam bodo podarile vpogled v primere vsakdanjih izbir med navidezno nasprotujočima si silama. Morda boste ob primerih celo spoznali, da nasprotja obstajajo le v medsebojnem razmerju in da je vse v tem neskončnem prostoru ciklično. Vse je v nenehnem gibanju in spremembi in vse se preobraža v svoja nasprotja v določenem naravnem ciklu.

Ljubite svoje bisere, a dokler se ne zaljubite tudi v svoje sence, ne boste celostni. Z močjo svobodne volje in zavestnega ustvarjanja pa lahko izbirate, kako dolgo bo določen del cikla pri vas aktiven in katere dimenzije boste izkušali.

Elektronska knjiga, Jaz vidim sebe v tebi, je večplastna, večdimenzionalna in kolikor bralcev bo imela, toliko sporočil bo nosila. Vsak bo v resnici prebral svojo edinstveno knjigo. Naj vam bo branje v užitek in navdih, da ste lahko vse, kar si zamislite.

Z ljubeznijo in vero v vas,

Alexandra Pi Bachel


Naročilo knjige


Mnenja o knjigi

dr. Anja Kostevšek

“V vsakem od nas se odseva delček drugega in v vsakem drugem delček nas, tako kot po kabalistični filozofiji življenja. Knjiga skozi transformacijo zavesti predstavi in približa vsem nam možnosti za rešitev. Pokaže upanje, vendar le s prevzetjem lastne odgovornosti.

Delci nas se zrcalijo v drugih. Včasih so podobe laskave, drugič malo manj. A vedno kažejo naš pravi jaz. Stare mistične šole so učile »Spoznaj samega sebe!« kot prvi in osnovni nauk mistike. Ljudje se učimo o sebi najbolj skozi odnose. In prav tisti najbolj naporni, prinesejo največje bisere spoznanja v naša življenja in napredek po lestvi samospoznanja.

Naj vas darilo avtorice napolni s svetlobo in zaupanjem vase, da lahko spremenite karkoli in ozavestite občutek obilja v svojem življenju.”

Komentarji so izklopljeni.