Vabljeni na uvodni posvet

Resno razmišljate, kateri način  dela oziroma program je najprimernejši za vas, glede na vaše želje in cilje? Ste odločeni, da si želite izboljšati svoje življenje?

Brezplačni posvet je namenjen vam.  

Ker cenim vašo energijo, čas in odločitev, da si želite izboljšati počutje in dvigniti kvaliteto življenja, vas želim podpreti z brezplačnim posvetom. Z veseljem vas bom spoznala in odgovorila na vaša vprašanja, dvome ali strahove v povezavi s programi. Prav tako bomo preverili ali se tudi energetsko ujamemo, kar je osnovna za prijetno, lahkotno in uspešno sodelovanje.

Namen 20 minutnega uvodnega posveta je razjasniti:

  • strahove, dvome in skrbi v povezavi s sodelovanjem v programu,
  • odgovore na vprašanja v povezavi z načinom dela, vsebino in namenom programa…,
  • kateri je najprimernejši program za vas (glede na vaše želje, potrebe, izhodiščno stanje, želene rezultate in čas, ki ga imate na voljo) oziroma
  • kako vam lahko pomagam, da se bolje spoznate, ste prisotni v trenutku in povezani s seboj, se samozavestno in z občutkom postavite zase, radostno živite svojo resnico, vsakodnevno izboljšujete svoje počutje, se lažje in samostojno odločate.

Uvodni spletni posvet poteka v dogovorjenem časovnem terminu preko SKYPE- a. Na brezplačni posvet se prijavite z izpolnjenim obrazcem.

Ime in priimek*

Starost*

Elektronski naslov*

Telefonska številka*

Kaj vam je všeč pri sebi?*

Kaj bi spremenli pri sebi?*

Kaj želite doseči s spremembo?*

Opišite kako se počutite.*

*Polja označena z * so obvezna.

Strinjam se s pogoji poslovanja.

Na vašo prijavo bom odgovorila v roku 72 ur in vam posredovala proste termine za brezplačni uvodni posvet.

Spodbujam vas, da začnete investirati v sebe in posledično v boljše počutje in kvalitetnejše življenje. Verjamem v vas, da lahko uresničite vse, kar si srčno želite. In neskončno se že veselim dela z vami.

Komentarji so izklopljeni.