TRENINGI ZA POSLOVNEŽE

Skupaj ustvarimo rešitve za vaše osebne in poslovne zmage.

Poslovni svet je sestavljen iz nešteto bolj ali manj uspešnih zgodb.

Vsekakor pa vsako zgodbo piše posameznik in jo soustvarja skupaj s svojimi kolegi, sodelavci, poslovnimi partnerji in strankami. Vsaka poslovna zgodba je edinstvena in kot taka zahteva individualni pristop in obravnavo.

Lahko vam pomagam.

S svojimi kompetencami in drugačnim pogledom na svet vam z veseljem pomagam, da ustvarite avtentično, zmagovalno zgodbo. Strastna usmerjenost k napredku, nenehna izobraževanja in izpopolnjevanja na osebnem in poslovnem področju ter uporaba usvojenega v praksi, so zmagovalne sestavine izpolnjenega, uspešnega in učinkovitega delovanja v poslovnem svetu.

Treninge za poslovneže vedno so- ustvarjam skupaj z naročnikom.

Glede na ugotovljene potrebe, združene osebne in poslovne vrednote ter zastavljene visoke, a realne cilje pripravim individualen koncept treninga.

Pričakujem…

vzajemno ustvarjanje zaupljivega poslovnega odnosa, iskrenost in spoštovanje, predanost, sodelovanje in uvajanje potrebnih sprememb v osebnem življenju in na različnih področjih poslovanja.

Primeri tematik in področij treningov, ki jih izvajam za poslovneže.

S pomočjo optimalnega, kreativnega in zmagovalnega mišljenja je ustvarjanje poslovne zgodbe prijetnejše in uspešnejše. Okrepljena samopodoba in samozaupanja ter poznavanje in uporaba vrednosti čustev nam omogočajo izvajanje prve pomoči v kriznih in konfliktnih situacijah. Ko se mi in naši zaposleni dobro počutimo tudi na delovnem mestu in dnevno negujemo zdrave medosebne odnose, sodelujemo, si pomagamo, se podpiramo  in rastemo. Posledično pa rasteta tudi naša produktivnost in lažje dosegamo pričakovane rezultate. S samozavestnim, iskrenim in ciljnim vodenjem ter konkretnim delegiranjem, poslovni napredek ne zaostane.

Seveda pa ni vedno vse lepo, sončno in uspešno v poslovnem svetu. Tako kot je življenje sestavljeno iz ciklov, sta pestra in ciklična tudi poslovni in delovni proces. V zahtevnejših časih je dobro imeti v rokavu sposobnost aktiviranja potencialov (kot sta na primer, mišljenje izven okvirjev in kreativno mišljenje) ter spretnosti za izdelavo strategije kreativnega reševanja problemov in vedenje, kako uporabiti znanja optimalnega reševanja konfliktov v praksi. S poznavanjem veščin upravljanja s časom in spremembami, se prilagajamo današnjemu nenehno se spreminjajočemu poslovnemu svetu.

Ko dojamemo, da nas vedno v življenju, v kateri koli situaciji ali kjer koli na svetu, vodi podzavest, se naučimo komuniciranja in sodelovanja z njo. Na tak način premagamo okove strahu in spremenimo železne navade, ki nas omejujejo pri doseganju ciljev ter napredujemo v osebnem in posledično poslovnem svetu.

Dodatne informacije in rezervacija posveta

Za več informacij in rezervacijo termina uvodnega posveta stopite v stik z menoj po elektronski pošti: alexandra@alexandrapibachel.net

Komentarji so izklopljeni.