IZPOPOLNJEVANJA

Izpopolnjujte se, spremenite sebe in spremenilo se bo vaše življenje.

Pridružite se nam za mizo idej!

Problemi prijateljujejo s starimi načini razmišljanja, preverjenimi načini delovanja in znotraj poznanih okvirjev. Rešitve pa ljubijo kreativnost, igrivost, pogum, svežino in sodelovanje.

Stojite pred IZZIVOM in se zavedate, da mu sami niste kos?
Izzivi iz vodenja, graditve tima, organizacije, prodaje, pozicije na trgu, promocije… vsak izziv, s katerim se VI soočate, je pravi za našo kreativno sredino- vseh se bomo lotili z enako vnemo.

Vsak od udeležencev bo s seboj prinesel izziv,
ki ga sam oz. znotraj okolja, v katerem deluje, ni v stanju rešiti, ker enostavno ne vidi rešitve. Razlog te ujetosti v problem je omejeno razmišljanje, obremenjeno z izkušnjami in prepričanji. Potrebujemo odprtost in fokus. Tako bomo na kampu te izzive obravnavali v skupinah, neobremenjeni in iz različnih vidikov. Poleg čisto konkretnih rešitev, ki bodo izplavale na površje, bomo trenirali tudi kreativno razmišljanje in v sebi ponovno prebudili otroka.

Če kaj lahko trdimo za jutrišnji dan,
potem je to dejstvo, da stabilna okolja izginjajo in zamenjujejo jih dinamična, nepredvidljiva okolja, ki od nas terjajo drugačne reakcije, ki izhajajo iz drugačnega razmišljanja.

Ideja za kamp
je nastala na topel poletni večer v Istri, ko sva ob podpori Carmen in Saša, glasno razmišljala, kaj odlikuje zmagovalne ekipe. Ker je Andrejeva večna ljubezen košarka, Sašo vrhunski košarkarski trener in dekleti močno vpeti v tovrstno življenje, smo se po vzoru športnih kampov odločili organizirati poslovni kamp.

Kamp Fabrika idej je koncipiran s ciljem
reševanja konkretnih izzivov poslovnega sveta, ki nas obkroža. Na kampu se bomo zbrali izjemni posamezniki iz različnih podjetij, različnih področij in različnih funkcij.

Si lahko predstavljate, da se lepega ponedeljkovega jutra odpeljete udobno oblečeni, v čudovito, zeleno in s pozitivnimi ioni napolnjeno okolje?

Potem si lahko predstavljajte tudi, da…
• vaše štiri stene delovnega prostora za 3 dni zamenjate z naravnim, a skrbno načrtovanim prostorom,
• se sprostite, ter se osvobodite omejujočih strahov in ovir,
• staknete glave z ambicioznimi, iskrenimi in navdihujočimi podjetniki,
• zanetite strast v vaših globinah,
• spremenite pogled na delovanje poslovnega sveta,
• v sproščenem in igrivem duhu zaženete lastno proizvodnjo idej,
• izdelate osebno strategijo ustvarjanja rešitev,
• se povežete s sijajnimi podjetniki in v novem poznanstvu morda celo prepoznate zmagovalno poslovno kombinacijo in
• odidete domov povsem drugačni- obogateni z želenimi rešitvami, prebujeni, osvobojeni ter navdihnjeni, prežeti s pozitivno energijo in z iskricami v očeh.

Kamp želiva približati predanim iskalcem novih rešitev,
zato znaša investicija v 3 dnevni trening 640 EUR + DDV.
Pridite po svežo perspektivo in vpogled ter po konkretne rešitve za vaš izziv!

Vaše prijave zbirava preko elektronske pošte:
andrej.kunc@nlt.si ali alexandra@alexandrapibachel.net

Kljub najini veliki želji, omogočiti kamp čim večjemu številu udeležencev, je število omejeno, saj za učinkovit trening ne moremo preseči določene številke.

Zaradi najine izredne zasedenosti, bosta letos na voljo le dva termina,
22.-24. junij in 26.-28. avgusta.

Zaključna navodila sledijo 5. 5. 2015. Vsi prijavljeni boste dobili navodila, v kakšni obliki nama že pred kampom posredujete vaš izziv… in odkrijeva vam tudi izjemno lokacijo kampa …

Lepo vas pozdravljava,
Alexandra & Andrej

kamp

Komentarji so izklopljeni.