Ukrepajte in zaživite v kvalitetnem odnosu

Iz svoje notranje točke moči, radostni in navdihnjeni, ustvarjajte harmonične in zdrave odnose. 

Vsaka sprememba zahteva poglabljanje vase. Iskreno se pogovorite sami s seboj, začnite se spoznavati na več nivojih resničnosti, izražati sebe in svoje občutke. Razvijte svoj pristni odnos s seboj in postanite svoja najboljša prijateljica, svoj najboljši prijatelj- to je temelj vseh nadaljnjih odnosov.

Lahkotno ozaveščajte, preobražajte omejujoče vzorce in oblikujte nova podpirajoča prepričanja, zjasnite želje in si zastavite ambiciozne in konkretne cilje, ki so VAM pisani na kožo.

Naučite se dvigovati kvaliteto v vašem življenju, ustvarjajte zdrave odnose in spreminjajte svoje sanje v resničnost. Izkusite notranji mir, srečo, radost in izpolnjeno povezavo s seboj in svojim višjim jazom.

13 tedenski osebni mentorski program

Vključuje
13 ur spletnih osebnih svetovanj in treningov + 13 transformacijskih vaj.

glavobol

»Trpljenje je znak, da nimate stika z resnico. Če trpite, potem spite. Ali želite znak, da spite? Tukaj je: Trpite.«

(Anthony de Mello)


Povejte mi, kaj vam leži na duši…

Kako se počutite?

"Vse mi gre na živce! Zelo sem prizadeta, razočarana in ne morem spati. Brezvoljna in nezadovoljna s svojim življenjem. Znotraj mene divja neznosna bolečina. Kako se naj znebim te bolečine? Pogosto me boli glava, slabo jem in sem utrujena. Ves čas razmišljam, zakaj se je to zgodilo ravno meni. Kaj sem naredila narobe, da imajo ženske, ki so mnogo slabše od mene, lepše življenje? Lahko je moji sodelavki, ki ima bogatega moža. Nisem rojena pod srečno zvezdo..."

Kakšne odnose imate?

"Moja družina je kriva, da imam zavoženo življenje. Oče je bil zelo strog do mene in me je omejeval, mama pa se ni nikoli pogovarjala z menoj in se ni znala postaviti zame. Moti me, da so otroci tako nemirni in da mi partner ne zna povedati nič lepega, ne namenja mi pozornosti, samo leži na kavču in gleda TV. Prepričana sem, da nisem dovolj lepa, da ne znam dati tistega, kar bi morala. Prav tako nisem dovolj dobra, da bi lahko imela harmoničen partnerski odnos. Kaj moram še narediti, da se bodo drugi okoli mene spremenili?«

 Z razlogom berete te vrstice…
in želim vas pomiriti, da je vse v redu,
tudi če čutite nezadovoljstvo, žalost, izpraznjenost, nemir ali »kepo v grlu«.

V nadaljevanju vam bom razkrila edinstven način,
kako lahko VI ukrepate in kako vam lahko jaz pomagam,
da ustvarite osebne preboje, ki vam bodo pomagali razviti edinstveno simfonijo odnosov.


Ustvarjamo izključno skozi odnose do ljudi, do stvari in do dejavnosti v svojem življenju.

Ugotovila sem, da si sami zarišemo meje svoje moči. Na začetku se v odnosu pogosto pretvarjamo, si nadevamo maske, ko pa začnejo le te padati, se začne prava vojna znotraj in zunaj nas. Velikokrat nas prežame nemoč in strah tako paralirizira, da v krču »čakamo, da se zgodi božja volja«. V tem primeru nas sprememba doleti "proti naši volji" in v nasprotju z našimi pričakovanji.Ustvarjamo lahko izključno skozi odnose do ljudi, do stvari in do dejavnosti v svojem življenju.

V resnici imamo ljudje en sam cilj- izboljšati odnos do sebe.

Naša duša ve, da če izboljšamo odnos do sebe, se nam bodo posledično izboljšali vsi odnosi.
leppar_ID-10090773

 

Ustvarila sem program, ki vas iz inicialnega stanja lahkotno pelje po poti skozi lastni proces, znotraj katerega začnete postopoma dvigovati kvaliteto v vašem odnosu.

Kot vaša osebna mentorica vam svetujem in vas usmerjam, vam predajam povratne informacije in vas podpiram na vseh nivojih, da iz svoje notranje točke moči, radostni in navdihnjeni, ustvarjate harmonične in zdrave odnose.

Program je sestavljen iz 4 modulov. Vključuje povezovanje, razumevanje, čustvovanje in delovanje. Optimalne rezultate dosežete skozi pogovor, ozaveščanje in redno opravljanje vaj in praks. Spoznavate in osvojite različna orodja za transformacijo prepričanj in krepitev samopodobe, proaktivno vizualizacijo ter kreativno sodelovanje. Vsak modul poteka 3 tedne in se zaključi s povabilom na Zajtrk zmagovalcev.


team


Z aktivnim sodelovanjem v programu boste napredovali na naslednjo stopnjo zavesti in pridobili vsaj:

 1. Večje lastno zavedanje mišljenja, čutenja in delovanja v odnosih z drugimi, videli življenjske situacije z več zornih kotov ter se naučili dvigovati vibracije misli in občutkov.
 2. Znanje in izkušnjo, kdaj in kako proaktivno delovati (samostojno boste napredovali v življenju in v odnosih, prevzemali odgovornost in vaše vedenje bo premišljeno ter v skladu z vašo najvišjo resnico).
 3. Spoznanje, kako umiriti svoj um in prepoznati emocije ter kdo v resnici ste, kakšne so vaše resnične potrebe in kako jih izražati v odnosu.
 4. Znanja in izkušnje, kako preobražati probleme v rešitve, spremeniti omejujoča prepričanja ter ustvariti harmonične odnose.
 5. Prepoznavanje svojih občutkov v danem trenutku (neprijetno/ prijetno), se naučili živeti polno prisotni, ozaveščati svoje male in velike napredke ter slaviti svoje zmage v odnosih.
 6. Odkritje moči poslušanja in postavljanja optimalnih vprašanj, ki določajo kvaliteto v odnosu in se jih naučili uporabljati v vsakdanjem življenju.
 7. Uravnoteženje polarnosti »jaz in midva, dajanje in sprejemanje, poslušanje in govorjenje, počitek in druženje« ... v odnosih.
 8. Našli in sprejeli sebe in partnerja, prijateljico, prijatelja, mamo, očeta, hčerko, sina, sodelavko, sodelavca, šefico, šefa oziroma sočloveka takšna kot sta in neskončno uživali v sobivanju.


nosečnice_ID-10065481


Pomislite in si iskreno odgovorite na ti dve vprašanji:

 • Kako bi se počutili, ko bi še enkrat na življenjski prelomnici izbrali poznano in še vedno trpeli?
 • Kaj vse bi zamudili, izgubili, če se ne bi ODLOČILI zase in pogumno vzeli usodo v svoje roke?

Globoko vdihnite in izdihnite in si odločno zastavite še dve vprašanji:

 • Kako bi se počutili in kaj bi resnično pridobili, če je vse to, kar si resnično želite, mogoče?
 • Ko bi bilo vse, kar si lahko zamislite v vaši domišljiji mogoče, kakšno življenje bi želeli živeti in kaj bi radi pustili za seboj?

Dovolite, da odgovori odzvanjajo v vas… dopustite, da vas prevzamejo prijetni občutki in se prepustite univerzalni energiji, ki vas vodi k sebi. Zaupajte svojemu tihemu glasku znotraj sebe, kajti ko se enkrat naravnate na sledenje notranjemu kompasu, se vedno prav odločite, izberete najboljšo pot zase in storite primerne korake, ki vas pripeljejo nazaj domov- k sebi.


FAMILY_ID-10035322

Program celostne preobrazbe vas vodi skozi 13 korakov v 13 tednih,
v obliki mentorskega (zunanjega) in samostojnega (notranjega) dela ter
vključuje visoko vrednostne bonuse, kar vam pomaga:

ustvariti zdrave in harmonične odnose,
začutiti globok mir, srečo in radost v sebi in
celostno zaživeti življenje.

»Največji pokazatelj resnične moči je priznanje svoje ranljivosti. Resnično močan je tisti človek, ki zna prositi za pomoč in si hkrati pomagati sam.« 

(Alexandra Pi Bachel)


Ste se že odločili, da želite ukrepati in zaživeti v kvalitetnem odnosu?

Odlično!

Sedaj storite drugi korak. Pišite mi, kaj vam leži na duši in mi sporočite, da si želite brezplačni posvet z menoj (brez obveznosti ali drobnega tiska).

Tudi jaz uravnovešam delo in počitek in se učim skrbno izbirati, na kakšen način delim svojo energijo in čas, ker je za vsako mojo klientko ali klienta le najboljše dovolj dobro.

Brezplačni posvet preko SKYPE- a je namenjen vam!

Ker cenim vašo energijo, čas in odločitev, da želite zaživeti v kvalitetnih odnosih, vas želim podpreti z brezplačnim posvetom. Z veseljem vas bom spoznala in odgovorila na vaša vprašanja, dvome ali strahove v povezavi s programom. Prav tako bomo preverili ali se tudi energetsko ujamemo, kar je osnovna za prijetno, lahkotno in uspešno sodelovanje.

Spodbujam vas, da začnete osredotočeno in načrtno investirati svoj čas, energijo in denar vase in posledično v izpolnjene in harmonične odnose s pomočjo polnega izkoristka vseh prednosti mentorskega programa za razumno ceno.

Vaše cenjeno sporočilo z veseljem pričakujem v svojem poštnem nabiralniku alexandra@alexandrapibachel.net


Za konec pa želim z vami deliti kar dve izjemni zgodbi dveh izjemnih žensk, ki sta s pomočjo mentorskega programa »Ukrepaj in zaživi v kvalitetnem odnosu« presegli vsa pričakovanja, sanje in cilje ter v polnosti izbrali sebe. Izjemno sem ponosna na obe izjemni ženski, ki sta tudi meni obogatili življenje in sta danes moji dragoceni prijateljici.

Odlomek iz Pijinega dnevnika, ko je bilo za nama že več kot pol mentorskega programa:

 »Vprašala sem jo, kakšna spoznanja ima iz svoje življenjske zgodbe. Kar nekaj časa mi je zatrjevala, da nobenih, a s pomočjo vprašanj in nežnega vodenja je le prišla do mnogih spoznanj: »Velikokrat sem se od žalosti in nezadovoljstva prepuščala alkoholu in hirala, ker se nisem nikoli ljubila. Bila sem ujeta v misel, da nikoli ne bom dovolj dobra in ljubljena, zato sem manipulirala z edinim moškim, ki sem ga imela rada. Strah, da me bo zapustil je bil močnejši od ljubezni do njega. Rešil mi je življenje, a kljub temu nisem verjela, da me ima rad. Čutila sem razočaranje nad seboj. Ugotovila sem, da je bil velik del mojega življenja le podrejanje drugim in da sem živela tako, kot so pričakovali od mene. Svojemu možu nikoli nisem izkazovala ljubezni, ker mi je bilo tako lažje ostati neprizadeta. Zdaj šele vidim, da me je zares ljubil. Vem, da sem ga sama odgnala, ker se v resnici nisem ljubila.«

»Zaupala mi je, da si sedaj najbolj na svetu želi dobiti sebe nazaj, se spoznati in pomiriti s seboj.«

Celotno zgodbo, ki sem jo z njeno pomočjo napisala za revijo Pogreb ni tabu lahko preberete tukaj (http://www.virtualni-katalog.si/PNT/pogrebnitabu2014/#/82/zoomed) ali si naročite brezplačni izvod revije na dom (info@pogreb-ni-tabu.si)

Odlomek iz Milinega razmišljanja iz bloga VilaMila, ki ga je začela ustvarjati po veličastnem osebnem preboju:

»Boleča ljubezen ne obstaja, ker če je boleče, potem to ni ljubezen. V zadnjem letu sem spoznala kup čudovitih ljudi, čudovite moške, ki so samo potrjevali, kje sem pri sami sebi. Vsem sem hvaležna, ker so mi pokazali dele, ki jih na sebi ljubim in tiste dele, ki jih pri sebi vedno znova zavračam. In tudi v osebnih odnosih, je treba ogromno odpuščati samemu sebi in sebe spoznavati do globin. In če se sliši še tako kruto, ja same smo si krive, ko si izbiramo napačne moške. Enako velja za moške in istospolne partnerje. Kako si lahko nekdo, ki samega sebe ne ceni v celoti prikliče partnerja, ki ga bo cenil? Ni šans! Kako si nekdo, ki ni nežen do sebe prikliče partnerja, ki bo nežen? Zelo težko! Kako lahko od nekoga pričakuješ, da ti bo pomagal dvigniti samozavest in začutiti lastno vrednost, če je sam ne poznaš? Zelo težko ti bodo ljudje dali tisto, česar samemu sebi ne moreš dati. Če se partner ne odziva nate, se vprašaj najprej, če se v celoti odzivaš nase. Vprašaj se to preden znoriš in narediš dramo sebi in drugim. Jaz sem tako srčno hvaležna za vse moje prijatelje in bivše partnerje, ker sem se z vsakim naučila, da sem lahko še boljša jaz in da še bolj zaupam sebi in svojim odločitvam. In vse prosim odpuščanja, včasih sem znala biti prava kraljica drame. Škoda, ker se nisem prijavila na Slovenija ima talent. To bi se zabavali!«

Več o njenih razmišljanjih si lahko preberete na https://milaaldo.wordpress.com/category/razmisljanja/ in si ogledate video iz oddaje Tednik http://ava.rtvslo.si/predvajaj/miline-zelje/ava2.174309764/


»Nikoli ni prepozno, da bi postali tisto, kar bi lahko postali.«

(George Elliot)

starejšipar_ID-100248647

ZDAJ imate priložnost, da to postane tudi vaša življenjska resnica. Ste pripravljeni sprejeti dejstvo, da bi VAM lahko uspelo ustvariti zdrave in harmonične odnose in uživati v življenju?

Odločite se zase in izberite izmed vseh možnosti sebe.

Vprašajte se še enkrat:

 • Kako bi se počutili in kaj bi resnično pridobili, če je vse to, kar si resnično želite, mogoče?
 • Ko bi bilo vse, kar si lahko zamislite v vaši domišljiji mogoče, kakšno življenje bi želeli živeti in kaj bi radi pustili za seboj?

Kaj vam leži na duši? Pišite mi na alexandra@alexandrapibachel.net

Z veseljem vam podajam roko, vas vodim k preboju in spodbujam v vaši preobrazbi, kajti verjamem, da se lahko počutite še boljše in si dvignete kvaliteto vašega življenja. Počaščena sem, da ste me izbrali in mi zaupate. Obljubim vam, da bom dala vse od sebe, da vas bom vodila in vas spodbujala vse do cilja, ki ste ga izbrali.


»Nemogoče je dobiti, brez da bi znal izgubiti.
Nemogoče je hoditi, brez da bi znal pasti.
Nemogoče je zadeti, brez da bi se znal motiti.
Nemogoče je živeti, brez da bi znal podoživeti.

Veličastnosti ni v tem, da nikoli ne padeš,
ampak v tem, da se pobereš
vedno, kadar je to potrebno.«

(Mario Benedetti)

Komentarji so izklopljeni.