Predstavitev

Dobrodošli raziskovalci mojstrovine življenja…

Dobrodošli v moji družbi, kjer lahko skupaj z menoj, s čistimi namerami ustvarjate lastne vizije in dajete svojim sanjam, željam in ciljem otipljiv obstoj. Skupaj ustvarjamo prostor, kjer vse, kar delamo, delamo lahkotno, pošteno, strastno in iz čistega veselja.

Delo na sebi je proces, kjer se vaša iskrena prizadevanja, da se spoznate, kjer lahkotno spremenite kar lahko in se potopite v ljubečem sprejemanju sebe, takšnega kot ste, bogato obrestujejo. Prinaša vam več pristnega veselja, notranjega miru, radosti in ogromno poguma, da nadaljujete po vaši življenjski poti. Prinaša vam več zdravih odnosov, več obilja, več lepote, več svobode, več izbir. Prinaša vam boljšega sebe.

Si predstavljate, da tudi vi lahkotno in polni navdiha kreirate in spreminjate svoje sanje v resničnost?

Vabim vas, da pogledate, kako vam lahko pomagam izboljšati osebno in poslovno življenje in kako lahko vi sami:

  • izboljšate svoje počutje,
  • dnevno uresničujete svoje poslanstvo,
  • uživate v izpolnjujočih in harmoničnih odnosih,
  • delite obilje vsega dobrega in lepega z ljudmi, ki jih imate radi,
  • s svojimi uspehi in zmagami izboljšujete kvaliteto življenja sebi in drugim,
  • z lahkoto sprejmete, kar ne morete spremeniti in spremenite, kar lahko spremenite.

Vaš odnos do sebe je poglavitni odnos v vašem življenju in pogojuje vse ostale odnose. Uči vas verjeti v lastno vrednost, uporabljati svoje potenciale, prisluhniti svojim srčnim željam in potrebam ter uživati življenje.

Ko ste osredotočeni na optimalne rešitve namesto na težave, ko ste prisotni v trenutku in čutite sebe, ste ne glede na zunanje dogajanje, notranje mirni in izpolnjeni, povezani s seboj. Takrat enostavno v polnosti živite svoje dragoceno življenje.

Obljubim vam, da bom dala vse od sebe, kar je v moji moči. Prizadevala si bom, da vam bom pomagala, da si boste lahko odgovorili na vsa vprašanja, razjasnili dileme, preobrazili omejitve in ovire na podzavestnem in zavestnem nivoju. Podprla vas bom pri povezovanju s seboj, s svojo bitjo in pri vaših srčnih kreacijah.

Z ljubeznijo,
Alexandra Pi Bachel

 

 

Naj se raziskovanje začne…

Razmišljajte. Sanjajte. Čutite. Pišite. Se pogovarjajte. Ustvarjajte.

Navdihujte. Delite. Ljubite.

Celostno zaživite življenje.