top of page
Tropical Leaves

BARVNI KAŽIPOT

Image by elCarito

Bela
Energija števila 1

bela

Odpri se. Navzven. Odpri oči, ušesa, razširi srce, razpri roki… zadihaj. Razširi svojo energijo bivanja navzven. Kaj je v tebi? Kaj se skriva v tvoji notranjosti, kar se je pripravljeno razširiti?

Tvoj notranji prostor se je pripravljen odkriti. Razširiti. Si ga ti pripravljen- a prepoznati, sprejeti in razširiti?

Preprosto je govoriti: odpri se, odpri oči, razširi srce, razpri roki… Kako težko ti je to narediti, storiti, izvesti? Kje v telesu čutiš sedaj, ta trenutek, ko bereš te vrstice, občutek teže?

Ali jo lahko začutiš še močneje? Dovoliš intenzivnosti, da naraste do svojega vrha? Poskusi zdaj… naj raste znotraj tebe, naj se okrepi teža, pripelji jo zavestno vse do vrhunca. Dihaj.

Dosegel- a si vrhunec svojega občutka teže. Na vrhu si. Na samem vrhu si, zato se razglej, poglej okoli sebe, levo, desno, dol, gor. Kaj vidiš? Vonjaš? Občutiš? Zaznavaš? Okušaš?

Predvsem se ustavi pri svojih občutkih. Jih prepoznaš? So ti znani? Sprejmi jih, ne odrivaj jih stran, ne teptaj jih, ne skrivaj jih. Samo dovoli, da so, prisotni. Podari jim dovoljenje, da si najdejo svoj prostor. Sedaj si ga iščejo… iščejo si svoj prostor s tvojim blagoslovom. Energija lahkotno teče in se širi, vse do prostora, kjer se razsvetli in otopli. Tam je njihov dom, tam so doma.

Dihaj.

Dosegel si vrh, prepoznal in sprejel si občutke, jim podaril želeni prostor in sedaj občutiš v sebi izpolnjenost in mir. Veš, da se je vse postavilo na svoje mesto. Tudi ti, predvsem ti si dosegel vrhunec, katerega se zavedaš, čutiš in sprejemaš. Dihaj.

Dihaj, kajti sedaj se spuščaš še globlje… v dolino… še globlje in globlje… v resnici greš na drugo stran, iz ene strani, občutka teže, te nese na drugo stran, v občutek lahkotnosti. Dihaj… in vztrajaj… pojdi še naprej… še globlje in globlje… vse do točke, kjer enostavno veš in čutiš, da si prispel v občutek lahkotnosti.

 

Ali lahko sedaj, ta trenutek, preprosto sprejmeš občutek lahkotnosti v svoje življenje?

Dovolj je samo, da si zaželiš »prepustiti se«.

Prepusti se zdaj… energija lahkotno teče in se krepi, vibracija energije se dviga, jasni in svetli… belina se vedno bolj širi, širi se navzven, se krepi, odpira, osvetljuje, topli in žari. Vse, na kar pomisliš, se spomniš, začutiš, prepoznaš ali pa tudi ne… kajti, resnica je, da vse dokler segaš ti, sega tudi tvoja energija beline.  In ko te celo- ega objame, napolni, se lahkotno razširi navzven in napolni vsako celico tvojega telesa, vsak delček prostora vsega kar si in je. Si belina. Bodi belina.

Vdihuj svežo in čisto energijo beline. Samo vdihuj in se prepusti njenemu toku in vibraciji zdravljenja na vseh nivojih, v vseh smereh časa in prostora, v vsem kar si kadar koli bil ali bila in še vedno si. Si belina. Bodi belina.

Image by Luis Quintero

Rumena
Energija števila 2

rumen

Stojiš pod svetlečo, živahno mavrico. Ali čutiš?

Ali čutiš, kako ti energija mavrice, nežno kakor puhlica pada na vrh glave, obraz, oči, nos, usta, po vratu navzdol, na ramena, roki, vse do prstov na rokah, po hrbtenjači navzdol, se nežno oprijema prsnega koša, trebuha, medenice, zadnjice, stegen, kolen, meč, goleni, narta, prstov na nogah?

Ali čutiš, kako sedaj skozi vsako poro tvojega telesa polzi v njegovo notranjost? Kako polni vsako celico tvojega fizičnega telesa čista energija mavrice? Napolni vse tvoje organe z energijo mavrice, ki prinaša resnico in čudeže v tvoje življenje. Preko tebe deluje na vse tvoje bližnje ter na ljudi, s katerimi prideš v stik na kakršen koli način.

Si prevodnik mavrice in mavrične energije. Začni se ozirati okoli sebe, opazuj, kako energija mavrice spreminja ljudi in življenja ljudi. Polni se z energijo mavrice na vsakem koraku, na način, da aktiviraš energijo že samo s tem, ko pomisliš ali se namensko spomniš nanjo.

S tem sprejemaš v svoje življenje resnico. Na enostaven in povsem naraven način. Vsak trenutek bolj radostno, več in lahkotneje sprejemaš resnico. Zaradi te resnice si prišel-a na ta svet. Zaradi te resnice si danes tukaj, kjer si in takšen- a, kakršen- a si. Zadaj se odvija božanski načrt zate. Nič ti ni potrebno narediti, spremeniti ali ustvariti, kajti neodvisno od tvojih »dejanj« se scenarij stvarnika vsega kar je, odvija v tvoje najvišje dobro. Osrednji namen tvoje življenja tukaj in zdaj je, da deliš energijo mavrice in s tem resnico z drugimi ljudmi. Da jim z ljubeznijo pomagaš ustvarjati lastne čudeže. 

Kajti… ljudje, tvoji ljudje ti bodo, hočeš- nočeš, sledili. Sledijo jasnemu zgledu in ti si voditelj, ki jih potegne naprej. Torej, danes se vprašaj: kakšen zgled želim biti sočloveku?

Ozri se okoli sebe in sam preveri, kako te ljudje posnemajo, kako te opazujejo, kako te upoštevajo. Ozri se okoli sebe in preveri, koliko upora ustvarjaš? Koliko nasprotij rojevaš povsem spontano?

Kakšen zgled si ljudem? Sprejmi resnico.

Več imaš sedaj nasprotij in upora v svoji fizični realnosti, večji in močnejši naboj potenciala nosiš s seboj. Vprašaj se, kaj bi želel početi s tem potencialom?

Boš še naprej ignoriral- a svoje resnico? Se upiral- a svojemu vodstvu?

Kar koli povzročiš sebi, povzročiš drugemu. Kar koli povzročiš drugemu, povzročiš sebi.

Torej, nagradno vprašanje zate: kateremu namenu želiš sledi od tega trenutka naprej? Tvoje zavedanje je večje. Ali lahko pokažeš in podeliš resnico z drugimi ljudmi?

Nedolžen- a si. Uglasi se z resnico in jo začni deliti z drugimi ljudmi. Kajti, le tako, na tak način pomagaš najprej sebi in posledično so- ustvarjaš najlepše čudeže v življenju samemu.

Ne čakaš na jutri, na boljše vreme, na prijaznejše družbene razmere, na… temveč ZDAJ odpreš celega sebe (celo sebe) sebi. Bodi mavrica. Si mavrica.

Image by Sharon McCutcheon

Roza
Energija števila 3

roza

Kdo si, ROZA?

Nežna in silna moč lijeta iz tebe.

Stekata se kot deroča reka v še močnejšo deročo strugo, ki dere in ruši vse pred seboj in za seboj pušča sam kaos. Razdejanje.

Ali si kdaj pomislil-a, da bi umiril- a to silno energijo? Kajti, tako silne energije ne zmore sprejeti nobeno živo bitje.

Vibracija je premočna in nima obstanka.

Si predstavljaš vodnjak, iz katerega izvira sicer čista in sveža voda, a je izvir tako močan, tako intenziven, da je nemogoče ujeti več kot kapljico vode? Si predstavljaš, koliko energije porabiš, ko se trudiš in napenjaš vse sile, da ujameš tisto majhno kapljico?

Sedaj veš, zakaj si iz dneva v dan bolj utrujen- a. Ali je čas primeren in ti zrel ali zrela, da se za hip ustaviš in se odločiš ZA življenje?

Kako lahko ustaviš razdejanje? Sedaj, ta trenutek vdihni energijo roza barve. Poveži se s to energijo na vseh nivojih, v vseh smereh časa in prostora. Vdihni nežnost, milost, ravnovesje. Vdihni še enkrat. In še enkrat. In še enkrat…

Naj te nežno, kakor milni mehurček, zaobjame roza energija.

In ti samo opazuj, kako se iz tvoje notranjosti rojeva in te polni, se širi navzven in krči nazaj v notranjost energija nežnosti, milosti in ravnovesja.

Si sedaj dovolj zrel ali zrela, da sprejmeš svojo veličino? Usedi se na sam izvir vodnjaka energije same, udobno se namesti in z namenom usmeri svoje misli in energijo v energijo roza barve. Opazuj, kako se počasi izpod tvojih pokrčenih nog in zadnjice začnejo zlivati uravnotežene energije nežnosti, milosti in ravnovesja. Opazuj, kako se sami do sebe ustvarjajo toki energije in te polnijo, izpolnjujejo in bogatijo. Opazuj, kako se zlivajo po tebi in skozi tebe ven, vse do ljudi, ki z odprtimi rokami sprejemajo energijo nežnosti, milosti in ravnovesja. Opazuj, kako se oblivajo in zalivajo s temi čudovitimi energijami. Prepusti se še bolj samemu navdihu in samo opazuj.

Opazuj, kako z svojega središča spreminjaš sebe, svoje življenje in to prenašaš naprej, navzven, med ljudi. Tiho, a zavestno opazuj, v polni prisotnosti roza energije, kako tvoj zaklad bogati tebe in druge.

Ko si povezan- a s seboj, odet-a v energijo nežnosti, milosti in ravnovesja, si ti TI.

Ti, ki si končno upaš, si dovoliš in preprosto SI božansko in čisto bitje, ki učinkovito deluje zase in za vse druge ljudi, samo s te, da si kar si. Živeči zaklad, ki je odkrit in nikoli ne usahne, saj ga poraja in ustvarja sama energija roza barve. Odeni se v milni mehurček roza barve in preprosto kot mojster ali mojstrica, blagoslavljaj in deli nežnost, milost in ravnovesje.

 

Si nežnost, milost in ravnovesje.

Tropical Leaves

Zelena
Energija števila 4

zelena

Si na razpotju. Prehodil- a si dolgo pot, utrujen- a si in morda imaš že »res dovolj vsega«. Komaj se nekaj postavi, uredi, zacveti, že ti »nekdo ali nekaj« uniči tvoje sanje. Ni ti jasno, kako se uspeš, vedno znova, dvigniti? Močneje zadeneš ob dno, bolj se odbiješ v višave. Močneje te zabijejo pereči problemi, hitreje se pobereš in greš naprej.

Kako blizu tem resnicam si ti?

Kako blizu si želji, da bi kar poletel- a nad svojimi problemi, strahovi, skrbmi in težavami?

Kako blizu si želji, da bi preletel- a svoje omejitve, ovire in prepričanja?

Čas je, da se ustaviš.

Počiješ.

Da pa bo tokrat resnično presečna točka zavibrirala na tvoji življenjski premici, popij energijo zelene barve. Odeni se vanjo. Namaži se z njo. Vsaka celica tvojega telesa jo naj vsrka. Naj te napolni. Naj te napolni energija varnosti, svobode in miru. Naj energija napolni vsako celico tvojega telesa, na vseh nivojih, v vseh smereh časa in prostora.

Kako je lahko še boljše kot to?

Ko si na razpotju, se spomni moči energije zelene barve. Prikliči jo v mislih in se ji z zaupanjem prepusti.

Energija zelene barve bo naredila vse, kar je potrebno, da prečisti in preobrazi tiste omejujoče dele tebe, ki te še ovirajo, da ne zacvetiš na novo v varnosti, svobodi in miru. Na tebi je le, da se pred razpotjem povežeš z omenjeno energijo.

In takrat te bo odneslo nad težave, probleme, strahove, prepričanja in omejitve. Iz perspektive in občutka odpuščanja boš videl- a povsem drugo sliko.

Ja, prav si prebral- a.

Videl- a boš celostno sliko in odločitev, katera pot je zate prava, optimalna ali najprimernejša, se bo prikazala sama od sebe. Brez truda, povsem lahkotno in jasno.

Izkoristi prevlado energije zelene barve in si oglej prostor »pod« sabo iz drugih vidikov ter dovoli, da se zgodi najboljše zate. Postajaš bolj srečen- a in ustvarjalen- a. Zaupaš in sprejemaš energijo varnosti, svobode in miru.

Medtem ko odpuščaš sebi, odpuščaš drugim in ko odpuščaš drugim, odpuščaš sebi. Kaj vse je še mogoče?

Z zaupanjem se podajaš v novo in napreduješ na poti k varnosti, svobodi in miru, napreduješ k sebi.

Kadarkoli se torej znajdeš na razpotju, želiš poleteti nad vse omejitve, težave in probleme, preprosto se ovij v energijo zelene in opazuj, kako se slika spreminja, dopolnjuje in sestavlja celostno.

Sprejmi sladko olajšanje, ki ti ga prinaša energija zelene barve.

Image by Daniele Levis Pelusi

Vijolična
Energija števila 5

vijolična

Dvigni roki, odpri dlani in začni zdraviti.

Z vibracijo energije vijolične barve se vse dogaja bistveno hitreje. Zate in za druge ljudi, ki ti prihajajo na pot.

Predstavljaj si, da tvoje zlate dlani sijejo in vijolični žarki nežno, a s preobraževalno močjo zdravijo tebe, tvoje bližnje, ljudi, ki te prosijo za pomoč, situacije, dogodke, prostore, rastline, živali, naravo…

Danes si dobil- a božanski pospešek. Ali ga čutiš?

Odzvanja v tebi glas, ki te nagovarja, da v mislih ali fizično dvigneš svoje dlani in z iskrenim namenom pošlješ žarek zdravljenja sebi, drugim, situacijam ter vsem ostalim?

Posveti posebno pozornost svojim dlanem, poskrbi, da bodo čiste in negovane. Večkrat dnevno jih umij s čisto, svežo vodo in si v mislih predstavljaj, da voda spira vse nizke energije, toksine in strupe, ki so se naselili v tebi. Proces je enostaven, povsem naraven in izredno močan. Izkoristi naravno danost in samo dovoli si njegovo lahkotnost očiščevanja. Kajti šele ko so tvoje dlani očiščene, lahko božanska energija nemoteno teče skoznje.

Prav tako dvigni svoje zavedanje, česa vse se tvoje dlani dotaknejo skozi dan. Vsak tvoj dotik pusti na drugi strani pečat in hkrati sprejme del energije »druge strani«. Ozavesti, kakšne so te energije, ki jih dnevno sprejmeš preko svojih dlani. Razmisli, ali je smiselno jasno ozavestiti in morda celo spremeniti  »pečatenje«, ki ga spontano opravljaš, medtem ko se spontano dotikaš vsega in vsakogar.

Ko se rokuješ z nekom, ob katerem čutiš neprijetno energijo in občutke, si enostavno čim prej umij roki.

Bolj bodo tvoje dlani čiste, več čiste energije boš oddajal-a.

Čas je, da ta proces očiščevanja preide v tvojo novo in koristno navado.

Zdaj že veš, da si s svojimi dlanmi povezan-a s kozmično energijo. Za manifestacijo zdravljenja pa je potrebno uravnovesiti kozmično in zemeljsko energijo. Zatorej poskrbi še za svoja stopala, očisti jih, redno jih neguj in naredi vse, da bo tvoja koža gladka in dišeča. Stopala so izredno pomemben del človeškega telesa, kateremu pa običajno ljudje posvečajo vse premalo pozornosti. Skozi čista in negovana stopala lahko vstopajo energije čiste zavesti zemlje in te prizemljujejo.

 

Poskrbijo, da se tvoja kreativna energija v svojem ritmu spremeni v materijo.

Ko se združeni energiji neba in zemlje srečata v srcu, ko se mental in emocije uskladijo, ko se energija prosto pretaka skozi vsako celico telesa, se rodi želena manifestacija oziroma se aktivira zdravljenje na vseh nivojih. Zapomni si, čisto pretočno telo, brez energetskih blokad je dom zdravja. Ustvarja prostor, ki omogoča samo- zdravljenje. Kajti, VEDNO se vsak človek lahko ozdravi le sam. TI pa si poklican za to, da mu pomagaš očistiti in preobraziti energetske blokade, uravnovesiti energije in s tem sočloveku pomagaš aktivirati naraven proces samo- zdravljenja.

Vedi, vsak nosi odgovornost za svoje ne- zdravje ali zdravje SAM. Tvoja naloga je, da sočloveku pomagaš sprejeti lastno odgovornost za svoje zdravje.

Tvoja naloga se zdi morda na prvi pogled prevelika. Ne ustraši se, temveč se spomni, da vsak nosi svojo odgovornost zase.

 

Vedi, da ZMOREŠ. Vedi, da si podprt z božansko energijo v tem procesu.

Image by Sincerely Media

Modra
Energija števila 6

Vrni se v svetišče sebe in se spomni…

Spomni se, kdo si, zakaj si tukaj in kaj je tvoja življenjska misija.

Zdi se, da te neka nevidna, neustavljiva sila sili in usmerja v povsem nepoznane smeri in poti. En del tebe želi nekaj, drugi del pa ti nežno, a vedno pogosteje šepeta in te nagovarja, da izbereš drugo pot. Kaj se še mora zgoditi, da boš končno SLIŠAL- SLIŠALA?

Hrepeniš po globoki povezanosti s seboj, po miru znotraj sebe. Hrepeniš po radosti in izpolnjenosti, vseh teh globokih občutkih, ki jih zopet želiš občutiti znotraj sebe. Hrepeniš po izvornem čutenju sebe. Hrepeniš po povratku domov.

Vedno tišje in z manjšo močjo se oglaša ego in njegovi vzorci. Na trenutek se ti zdi, kot da se izgublja, izginja… postaja že zelo medel in majhen. Res je! Še malo, čisto malo in tvoje srčno hrepenenje bo uresničeno. Še malo, čisto malo in končno boš slišal- slišala. Še malo, čisto malo in končno boš doma.

Blagoslavljaj vmesne postaje, blagoslavljaj križišča in dele poti ter pot samo, po kateri hodiš. Blagoslavljaj nasprotja, kajti ravno nasprotja ti pomagajo jasneje videti širšo sliko želenega. Svetloba brez teme ne bi obstajala, prav tako ne bi bilo ljubezni brez strahu ali vročega brez mrzlega. Vsak vidik nasprotja predstavlja eno in isto medaljo, le da en kaže eno stran in drug drugo stran medalje in oba sta neločljivo povezana v celoto. Pomisli: ali bi obstajala medalja brez ene strani?

Zatorej poglej na vse v svojem življenju iz tega vidika celovitosti, prenehaj posvečati pozornost egovi zaposlitvi, kjer vztrajno ocenjuje kaj je prav in kaj narobe ter kaj je dobro in slabo. Kajti s tem ustvarjaš sveti prostor, ki je predpogoj za čutenje. Ko razum utihne, se aktivira prostor in odpirajo se nove energije, ki povečujejo tvoje srce, tvoje občutenje najde pot za realizacijo in manifestira se globoka povezava s seboj.

Energija modre barve te bo ovila v mir in spokojnost, kjer boš lahko zaznaval čutenje iz povsem novih izhodišč in neslutenih razsežnosti. Oskrbuje te z zaupanjem, resnico in radostjo. Na sami poti k in v sebe preobraža vse, kar ti stoji na poti. Odpira tok ustvarjalnosti in kreiranje iz sebe, z ljubeznijo in te krepi ter izpolnjuje. Spoznanja skozi lastno izkušanje te bogatijo in širijo tvoje zavedanje.

Tvoja pot k sebi, v sam center sebe, bo lahkotnejša in mirnejša, v kolikor se boš prepustil- a z zaupanjem in iskrenim namenom ustvarjalnemu toku. Z odprtim umom in srcem se prepusti ustvarjalni energiji, ki se želi izraziti skozi tebe.

Spomni se, da ustvarjalnost v resnici pomeni ravno odpiranje uma in srca. Združi svoje bisere uma in občutke v srcu in nastala bo edinstvena kreacija, ki se že dolgo želi izraziti preko tebe. Z zaupanjem se predaj tej neustavljivi sili in preko umetnosti, lepote, gibanja, zdravljenja, kuhanja in podobno, ustvari edinstveno stvaritev svojega srca. Ob tem boš spoznaval-a sam-a sebe in se povezoval- a s seboj na najglobljih nivojih.

Z delovanjem na tej dimenziji se boš naenkrat spomnil- a, kdo si zakaj si tukaj in kaj je tvoja življenjska misija. Ne verjemi slepo, temveč PREVERI. Največja zabloda ega je, da veš in NIČ ne storiš, kajti ko je manifestacija vidna v materiji, si opravil- a svojo nalogo spominjanja. Spomni se.

modra
Image by Lucas Benjamin

Oranžna
Energija števila 7

Tvoja življenjska misija je, da si vesel-a in globoko izpolnjen- a ter da prinašaš resnico. Da v polnosti živiš življenje in blagoslavljaš vse in vsakogar. Si pripravljen-a?

 

Nič ni močnejše od tvoje zavestne volje, ki te lahko vodi k sebi po poti ljubezni ali poti strahov. Čas je, da se ustaviš, zajameš zrak in se odločiš.

Katero pot izbiraš zdaj, v tem trenutku, za svoje življenje?

Ne moraš se ne odločiti, ne izbrati. Kajti, v kolikor ne izbereš sam- a, bo kolektivna zavest izbrala zate.

Kaj lahko danes narediš, da se pristno predaš energiji veselja? Kako si lahko ta trenutek globlje izpolnjen-a? Na kakšne načine lahko podeliš resnico z drugimi? Koliko svetlobe lahko zdaj, ta trenutek pošlješ v temo? Koga ali kaj vse lahko blagosloviš?

Kaj vse lahko ta trenutek opustiš, da zaživiš življenje?

Si pripravljen- a? STORI TO!

In zgodil se bo čudež… Potegnil te bo iz nemogoče situacije, zapletenega dogodka, nezdravega odnosa ali trpljenja. Bolj boš živel svojo življenjsko misijo, bolj boš posredno vplival na čudežne ozdravitve ali rešitve. Bolj boš živel svojo življenjsko misijo, večji posrednik božanske energije boš.

Tvoja dolžnost je dejanje kvalitetnega življenja, tu, zdaj, danes, vsak trenutek, vse do zemeljskega slovesa. Skozi tebe se drugih dotika živa božanska energija in na ta način jim pomagaš uresničiti lastno življenjsko vizijo posameznika.

Ko te drugi gledajo, opazujejo, srkajo vase spoznanja, ki se jim utirajo ob »pogledu« nate in na tvoje življenje ter nezavedno krepijo upanje, pogum in ljubezen, ki leži v njih. Spontano jim pomagaš zbezati na površje vse dobro, ki je skrito v njih, medtem ko se ti sam- a osredotočaš na pozitivne vidike sebe.

Kako lahko vsak trenutek svojega življenja čim bolj izkoristiš, da z opravljanjem življenjske misije pomagaš sebi in drugim osmisliti življenje samo?

V svojem srcu odpri vrata sočutja in pomagaj sočloveku.

V svojem srcu odpri vrata veselju in pomagaj sočloveku.

V svojem srcu odpri vrata resnici in pomagaj sočloveku.

Občuti mir in globoko izpolnjenost v svojem srcu, ne glede na to, v katerem ali kako zahtevnem položaju se trenutno nahajaš. Vedno imaš možnost izbire.

Kaj boš izbral- a?

Si drzneš izbrati veselje? Si drzneš sprejeti veselje? Si morda drzneš uživati v veselju?

Pripravljen si. Pripravljena si.

oranžna
zlata
Golden Sparkles

Zlata
Energija števila 8

Prišel je TA čarobni trenutek, trenutek, ko se je spontano, brez vmešavanja ustvaril prostor. Sveti prostor v zemeljskem prostoru. Krogla v krogli. Duša v človeku. Človek v duši.

Prišel je ta čarobni trenutek, na katerega si čakal ali čakala celo svoje življenje. Trenutek, ko občutiš prostor, ki se razširi navzven, ko se podrejo vse meje, presežejo vse ovire, trenutek, ko začutiš svojo pikico zlate krogle v notranjosti sebe in samo opazuješ, občutiš, zaznavaš… kako se širi kot impulz navzven… skozi tvoj prostor… navzven… v brezmejni prostor, kjer pa se počutiš neopisljivo varen ali varna, kjer te prevzame občutek globoke izpolnjenosti in veš, da si v tem prostoru končno DOMA.

Nikoli si nisi predstavljal ali predstavljala, da je brezmejnost tako varna, topla, izpolnjena in vseobsegajoča. Nikoli si nisi predstavljal ali predstavljala, da ti lahko brezmejnost prinese toliko izpolnjenosti. Včasih je bilo to zate nepojmljivo. Danes veš, da je to edino sprejemljivo. Zate. Ti si pionir ali pionirka v ustvarjenju svetega prostora ljudi… za ljudi… za vse čudovite duše, katerih namen je, da izkusijo brezmejnost v tem življenju, v tej inkarnaciji.

Tvoja naloga je brezmejna. Kot so brezmejni tvoji potenciali. Potreba po merljivosti uspešno zaključenih nalog ali rešenih primerov ljudi, ki te prosijo za pomoč, izginja… Meje se brišejo… pravila se brišejo… prostor se širi… zdi se, da se tvoje naloge raztezajo v neskončnost. Zdi se, kot da je v drobcu sekunde vse sedlo na svoje PRAVO MESTO. Kot da so se vsi delčki delov vrnili v prvotno obliko, na prvotno mesto. Domov.

Tvoja duša te je prebudila kot človeka z brezmejno nalogo, z brezmejnim namenom… Ali čutiš potrebo, da pogledaš, občutiš zlato, sijočo, vrtečo se kroglo v svojih rokah?

Poglej… občuti… zaznaj… prepoznaj zlato, sijočo, nenehno se vrtečo kroglo v svojih dlaneh. Občuti, kako živa energija te krogle vibrira, kako se poveže: kako se povežeta + in – in se v eni sami točki zlepita, združita, zlijeta v celoto… občuti, kako ta energija, ta združena energija zavibrira na povsem »drugačni« frekvenci. Frekvenci zlate svetlobe… frekvenci ljubezni… ki jo zmore ujeti le visoko razvita duša, kot si ti.

Želiš vedeti kaj je tvoj naslednji konkreten korak. Zapri oči. Poveži se s seboj. Začuti sebe, svojo bit. Izklopi vse zunanje kanale zaznavanja in vklopi le notranji kanal, ki te enostavno poveže s seboj. V trenutku! Takoj! Povsem enostavno in spontano! Zgodi se samo KLIK. Kot da bi premaknil ali premaknila stikalo za luč- in zlata svetloba v delčku sekunde napolni tebe, tvoj prostor, brezmejni prostor… in vsako prgišče zlate svetlobe začne spontano ustvarjati nove oblike, nove frekvence, nove priložnosti. Ničesar drugega ti ni potrebno storiti, narediti, vedeti ali ustvariti. Samo poveži se s seboj, vklopi notranji kanal in začuti, kako se zlata kroglica v tvojih rokah začne širiti navzven, kako te objema in se veča, veča… širi navzven… v brezmejnost. Občuti hvaležnost prebujenih duš, katere zavibrirajo na tej novi frekvenci, občuti brezmejno hvaležnost prebujenja, ki ga spontano doživijo ob stiku dveh frekvenc… občuti globoko, neopisljivo izpolnjenost, vrhunec vseh vrhuncev, neopisljivo nirvano združitve teh dveh frekvenc v frekvenci brezmejne ljubezni.

Razumeš, da ne gre za zdravljenje. Da ne gre za učenje. Da ne gre za nič drugega kot le preprosto in povsem spontano združitev dveh frekvenc v eno samo frekvenco ljubezni. Razumeš, da v sebi in drugih aktiviraš povsem novo frekvenco, frekvenco ljubezni. Tvoja velika naloga je izpolnjena. Zdaj. Tako preprosto je to, ko razširiš svoj prostor navzven v brezmejnost… ljubezni. Zaključeno je.

Image by Rinck Content Studio

Srebrna
Energija števila 9

srebrna

Ko vstopiš v prostor, se energija spremeni. Ko stopiš v bližino ljudi, njihova energija poskoči in drugače zavibrira. Ko se česar koli dotakneš, se spremeni. Deluješ nekoliko hladno, a to je le na prvi pogled človeka. Kajti z namenom se širi meglica srebrne energije na druge ljudi, predmete, stvari, projekte, prostore, situacije itd., ki se jih dotakneš na kakršen koli način. Z namenom deluje HLADNO, kajti v resnici, v ozadju se dogaja sprememba, velika sprememba v vibraciji energije vseh »dotaknjenih«. Ti si »dotaknjevalec ali dotaknjevalka«.

Okoli tebe se ustvarja energija spremembe, ki se dotakne vsega in vsakogar, ki bi jo lahko opisala kot skrivnostno, čarobno meglico. Srebrna meglica napolni vsak kotiček v globini in se popolno gradi in nadgrajuje ter sestavlja puhasto in vseskozi povezano energijo, ki si dela povsem svojevrstno pot in se na površju manifestira kot POK.

V trenutku človek spregleda, situacija dobi nov pogled, zdi se kot da vse dobi novo obliko z vsakim pokom.

Morda se že zavedaš, da česar koli se dotakneš, se preprosto in v trenutku spremeni. Praznina se napolni s srebrno energijo, prečisti in osveži vsako celico ter se pripravi na novo energijo. Nežno… a hkrati mogočno.

Morda ti pravijo ali te povezujejo z LEDENIM KRALJEM ALI LEDENO KRALJICO in se ti ob tem ne počutiš ravno najbolje.

 

Sedaj je čas, da se to spremeni, da spremeniš verjetje v povezavi s hladnostjo in da se zopet spomniš, kakšno preobraževalno moč nosiš v sebi, da drugim pomagaš spregledati. Vsak tvoj dotik zdrzne oziroma prebudi vsakogar in vse… na svojem nivoju. Ni tvoja naloga ocenjevati, koliko se je kdo prebudil ali odprl. Prepusti to nalogo ocenjevalca njim samim in se posveti svoji veliki nalogi. Nosiš seme preobražanja vsega in vsakogar, ustvarjaš neslutene premike v spremembo, ki ne pozna oziroma sploh ne sprejme nobenega nadzora. Samo teče… samo teče… z vsakim tvojim dotikom se aktivira naslednje dejanje, naslednja sprememba.

Čas je, da se začneš zavedati svoje preobraževalne moči, s katero sebe in druge prebujaš. Čas je, da se začneš zavedati svojega namena ustvarjanja spontanih sprememb. Če se na trenutke zdi, da ne moraš nadzirati svoje preobraževalne moči ali je zate ali za druge premočno, se samo osredotoči na enakomerno oddajanje srebrne energije preobražanja iz sebe. TI imaš moč nadzirati tok energije.

Kajti ti sam ali sama jo lahko blokiraš, ko prekinjaš procese preobrazbe, ko se ustrašiš preobraževalne moči, ko nisi povezan ali povezana s seboj… in če energijo lahko ustaviš, zablokiraš, potem jo imaš moč tudi odkleniti. Včasih pozabljaš na to. Včasih te ovira pomanjkanje samozavesti oziroma samovrednosti. Včasih dvomiš v svojo veličino. Včasih dvomiš v sebe. Zakaj že?

Takrat izberi instrumentalno glasbo… naj te vodi tvoja duša… natakni si slušalke, zapri oči, sprosti telo in se PREPRUSTI. Prepusti se glasbi… energiji zvoka… čisti vibraciji univerzuma. Prepusti se energiji srebrne barve. Prepusti se svoji naravni moči. Prepusti se glasbi, ki jo je izbrala tvoja duša. Kajti tvoja duša VE. Tvoja duša pozna tvoj dušni načrt, vidi v zakulisje. Pusti, dovoli, da se te dotakne duša. Kajti šele ko se bo dotaknila tvoja duša tebe, ko boš doživel ali doživela to mistično izkušnjo, jo boš znal ali znala aktivirati samo s svojo pojavo, energijo in dotikom pri drugih ljudeh, stvareh, situacijah…

bottom of page